Zuhal Topal'la Sofrada 578. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 7 Nisan 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 578. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 578. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yarışma yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyenlerden beğeni topluyor. Rekabet ve heyecan dolu anların ekrana geldiği yarışmada her hafta birbirinden iddialı yarışmacılar kıyasıya mücadele ediyor. Kimi zaman eğlenceli kimi zaman gerilimli anların ekrana geldiği programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümleri ile hafta içi hergün saat 16.0’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın renkli sunumu ile ekrana gele yarışmada her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak yarışıyor. Haftanın hergünü farklı bir takımın evine konuk olunan programda gelinler mutfaktaki hünerlerini sergiliyor. Kaynanalar ise Zuhal Topal’la beraber jüri üyesi oluyor. Gelinler kendi seçtikleri menüleri yetiştirmek için zamanla mücadele ederken kaynanalar ise kendi gelinlerini birinci yapmak için puanlama yapıyor. Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanı alan gelin haftanın birincisi oluyor. Her hafta cuma günü final bölümü ile açıklanan birinci 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 6 Nisan Yarışmacısı Kimdi, Kaç Puan Aldı?

Gündüz kuşağının reyting rekortmeni yarışması Zuhal Topal’la Sofrada dün yeni haftanın ikinci yayını ile ekrana geldi. Haftanın ikinci yarışmacısının performansını sergilediği programda yine heyecan dolu anlar yaşandı. Programın yakın takipçileri 6 nisan puan durumunu merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Gamzenur Acar ve kaynanası Pakize Acar yarıştı. Gamzenur Acar yüksek puanlar almak için gün boyu zamanla mücadele etti. Yarışmacı menüsü ve hazırlıkları ile kaynanalardan birçok eleştiri aldı. Gamzenur Acar, Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 24 puan aldı.

Zuhal Topal’la Sofrada 7 Nisan Yarışmacısı Kim Olacak, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında 7 nisan yarışmacısı Eda Turan ve kaynanası Sultan Turan olacak. İkilinin puanları henüz belli değil. Yarışma bugün saat 16.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.