Benim Adım Melek Dizisi 60. Bölüm Full İzle! 7 Nisan 2021 Benim Adım Melek Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Benim Adım Melek 60. Bölüm izle ve Benim Adım Melek 60. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Benim Adım Melek 60. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Benim Adım Melek 60. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Benim Adım Melek son bölüm izle.

Benim Adım Melek 60. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile TRT1 ekranlarında yayın hayatına devam eden Benim Adım Melek dizisi dramatik hikayesi ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımın başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi yer alıyor. Dizi çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Benim Adım Melek Dizisi 59. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek geçen hafta 59. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Defne ve Ömer’i yeni bir kriz beklerken, Halil ise yeniden düğün tarihi alır. Düğün hazırlıklarının devam ettiği son bölümde heyecan dolu gelişmeler ekrana geldi. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Benim Adım Melek dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Zümrüt’ün yokluğunda perişan olan Cumali sonunda ona kavuşur. Zümrüt’ün geri dönmesi herkes gibi Ömer’i de mutlu eder ancak Ömer konağa geri dönmeme konusunda kararlıdır. Defne ise Ömer’in bu kararına karşı çıkar ve konağa dönmeleri gerektiğini söyler. Bu fikir ayrılığı Ömer ve Defne arasında yeni bir krizin yaşanmasına neden olur. Bu sırada her şeyin yoluna girdiğini düşünen Halil yeniden düğün tarihi alır. Bu olay üzerine başta Zümrüt olmak üzere herkes hazırlıklara başlar. Kenan’ın zoru ile Adana’ya yerleşen Alpay’ın ise aklı Antep’te kalmıştır. Bir yolunu bulup Antep’e geri dönmek ister. Ancak Kenan işini sağlama almıştır. Herkesin hayatı yoluna girerken Seyran ise Gülce’nin yokluğuna alışamaz. Mithat eşinin bu haline çok üzülür ve onun yanında olur. Kenan her şeyi yoluna koymanın verdiği rahatlıkla düğün gününde Vildan ile yan yana olmak ister. Ancak işler düşündüğü gibi gitmez.

Benim Adım Melek Dizisi 60. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Benim Adım Melek dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin yeni bölüm fragmanı da ekrana geldi. Benim Adım Melek bu akşam saat 20.00’da merakla beklenen yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.