Doya Doya Moda All Star 8 Nisan 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 19. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 19. Bölüm 8 Nisan 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Doya Doya Moda programı rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenlerden beğeni toplayan moda yarışmasında eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Birbirinden iddialı isimlerin kıyasıya rekabet ettiği programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. İzleyenlerin hem moda konusunda bilgi sahibi olduğu hem de keyifli vakit geçirdiği program hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Sevilen moda yarışmasının jüri üyesi koltuğunda Ivana Sert, Seray Sever, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu oturuyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri yarışmacıların tarzlarını ve kombinlerini değerlendiriyor. Büyük beden 7 kadının kıyasıya rekabet ettiği programda hergün farklı bir konsept için kombinler hazırlanıyor. Yarışmacılar tarzlarını kanıtlamak için podyumda boy gösterirken, jüri üyeleri ise günün en tarz kombinin seçiyor. Haftanın hergünü alınan puanların çok önemli olduğu yarışmada cuma günü haftanın finali ile birinci olan isim açıklanıyor. Haftanın birincisi tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda 7 Nisan Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Doya Doya Moda dün yine birbirinden iddialı kombinler ve eğlence dolu anları ile ekrana geldi. Haftanın finali yaklaşırken heyecanının arttığı yarışmada rekabet dolu anlar ekrana geldi. Günün sonunda jüriden en yüksek puanı alan yarışmacı ise merak edildi.

Doya Doya Moda programının 7 nisan bölümünde günün birincisi Betül ve Su oldu. Jüriden 20 tam puan alan iki isim birinciliği paylaştı. Günün en düşük puanını alan yarışmacılar ise Emel ve Ferdanur oldu. İkili 15’er puan aldı.

Doya Doya Moda 8 Nisan Puan Durumu Açıklandı Mı, Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda programının 8 nisan puan durumu henüz belli olmadı. İlgi ile takip edilen programın yeni bölümü bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.