Akıncı Dizisi 15. Bölüm Full İzle! 9 Nisan 2021 Akıncı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Akıncı bu akşam ATV ekranlarında olacak. Akıncı 15. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 15. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Akıncı Dizisi 15. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Akıncı dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana beğeni toplayan süper kahraman dizisinde İstanbul’u korumak için mücadele eden Akıcı anlatılıyor. Dizi her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Akıncı Dizisi 14. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Akıncı dizisi geçen hafta 14. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümünden bu yana dikkatleri üzerine çeken yapımın yayınlanan son bölümünde Fatih ve Nergis yaşanan büyük kayıpların etkisi ile perişan olur. Cevdet ise başına gelenlerin ardından tek başına kalmıştır. Akıncı dizisi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Akıncı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Kor-Han ile Akıncı arasındaki zorlu savaş Akıncı’ya zor anlar yaşatır ancak Akıncı bu savaştan galip çıkmayı başarır. Bunun sevincini yaşayamadan aldığı acı haber ile büyük bir yıkım yaşar. Akıncı olarak en sevdiklerini koruyamadığını düşünmeye başlar. Fatih bu kayıp ile perişan bir hale gelirken Nergis’in de durumu farklı değildir. Fatih yaşanan kayıplardan kendisini sorumlu tutarken Nergis de bir anda alt üst olan hayatının ve yaşadığı trajedinin etkisi altındadır. İkisinin de yaşadığı bu büyük acıların arkasında ise aynı isim vardır. Acı getirenler herkes gibi onların da hayatını mahvetmiştir. Bu sırada hakkında başlatılan operasyonun ardından Cevdet de büyük yıkım içine girer.  Her şeyini kaybetmiştir ve kaçmak için İstanbul’un en derinlerine kadar iner. Cevdet artık yalnızdır ve intikam almak ister. İntikam isteyen diğer kişi de Fatih’dir ve onu kimse durduramaz.

Akıncı Dizisi 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akıncı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Akıncı dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında heyecan dolu sahnelerin dikkat çektiği dizi bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.