Seni Çok Bekledim 11. Bölüm Full İzle! 9 Nisan 2021 Seni Çok Bekledim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarının sevilen yeni dizisi Seni Çok Bekledim bugün yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Seni Çok Bekledim 11. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Seni Çok Bekledim 11. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Seni Çok Bekledim dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı yapımda ailelerin sırları arasında yaşanan tutkulu bir aşk anlatılıyor. Dizi cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Seni Çok Bekledim Dizisi 10. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının yeni yapımlarından Seni Çok Bekledim geçen hafta 10. bölümü ile ekrana geldi. Sevilen dizinin son bölümünde Kadir ve Ayliz aileleri ile ilgili yeni gerçekler öğrenirken, bu gerçekleri paylaşma konusunda sıkıntı yaşarlar. Kadir Cemal’den kurtulmanın yollarını aramaya başlar. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana killitedi.

Seni Çok Bekledim dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Kadir dedesi ile ilgili beklenmedik gerçekler öğrenir. Bu gerçekleri taşımakta zorlanır. Bir yandan Ayliz ile arasında sırların olmasını istemezken diğer yandan ise ona gerçekleri anlatmakta zorlanır. Bunun üzerine evde yaşanan sarsıcı olayların da etkisi ile Cemal’le karşı karşıya gelir. Kadir Cemal’î evden uzaklaştırmak ister ancak Cemal’in gitmeye niyeti yoktur. Cemal hem Ayliz’i hem de Mihre’yi kendi tarafına çekmeyi başarır. Tüm bunların arasında Ayliz gelecek için planlar yaparken aldığı yeni bir haber ile sarsılır. Bu haberi Kadir’le paylaşmak ise hiç kolay olmayacaktır. Kadir yeni bir gerçekle yüzleşmek üzeredir ancak bunu gücü kalmamıştır. Öte yandan Meryem ise Erol’a olanların ardından Selo ile yaptığı plandan pişmanlık duymaya başlar. Doğru olanı seçmek ister ancak bu kafa karışıklığı ona büyük bir hata yaptırır.

Seni Çok Bekledim Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seni Çok Bekledim dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ayliz ve Kadir arasındaki sırların artması dikkat çekerken, Selo ve Erol ise yeniden karşı karşıya kalır. Cemal ve Kadir arasındaki savaşta da gerilimin yükseleceği yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.