Acemi Anneler 125. Bölüm Tek Parça izle! 9 Nisan 2021 Acemi Anneleri Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Acemi Anneler 125. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, TRT 1'in en güzel dizilerinden olan Acemi Anneler ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Acemi Anneler 125. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Acemi Anneler 125. Bölüm izle, makalemizle birlikte Acemi Anneler son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Acemi Anneler 125. Bölüm…

Acemi Anneler 125. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Acemi Anneler dizisi heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan dizide yakın arkadaş olan 4 kadının aile hayatları ve yaşadığı maceralar anlatılıyor. Acemi Anneler hafta içi hergün saat 15.45’te TRT1’de ekrana geliyor.

Acemi Anneler Dizisi 124. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen gündüz kuşağı dizisi Acemi Anneler dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü merakla beklenen yapımda dün Hayat ve Cenk arasında kopuş yaşanırken, Beyza ise beklenmedik bir sürpriz ile karşı karşıya kalır.

Acemi Anneler dizisinin dün ekrana gelen son bölümünde Beyza sosyal hizmetlerden gelecek misafirler için hazırlık yapmaya başlar. Beyza Ecrin’e gayet iyi baktıklarını göstermek isterken kızını geri almayı kafasına koyan Aysun ise tehlikeli bir plan hazırlar. Aysun’un kendisine dost olduğunu sanan Beyza büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır. Bu sırada yaşananlardan sonra yorgun düşen Hayat ise Cenk’i kendisinden uzak tutmak için ona bir mektup yazar. Ancak mektup beklenmedik birinin eline geçer. Bu sırada Kainat cephesinde de işler karışmaya başlar. Orhan Nil ve Kemal’in yardımı ile Kainat’ı şirketten uzak tutmaya çalışır. Ancak Kainat beklenmedik bir anda şirkete gelir. Şirkette yaşananlardan habersiz olan Ömer ise Tijen yüzünden hasta olmuştur. Ömer bir an önce toparlanmaya çalışırken, Tijen ise onu yalnız bırakmak istemez.

Acemi Anneler Dizisi 125. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Acemi Anneler dizisinin dün ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında şirkette işler daha da karışırken, Janset ise Hayat ve Cenk’i uzak tutmak için tehlikeli bir plan yapar. Bu oyun Hayat’ı büyük hayal kırıklığına uğratır. Dizi yeni bölümü ile bugün saat 15.45’te TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.