Teşkilat Dizisi 6. Bölüm Full İzle! 10 Nisan 2021 Teşkilat Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının ses getiren yeni dizisi Teşkilat pazar akşamı ekranlarda olacak. Teşkilat 6. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Teşkilat Dizisi 6. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Teşkilat dizisi aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımın başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu yer alıyor. Yapım pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Teşkilat Dizisi 5. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alan Teşkilat dizisi geçen hafta 5. bölüm ile ekrana geldi. Dizinin son bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Hulki’nin Berlin’den kaçmaya çalışırken Fadi’nin adamlarına yakalanması ekibi yeni bir mücadeleye sürüklerken, Serdar ise beklenmedik bir hamle ile Ceren’in gitmesine engel olmaya çalışır. Teşkilat dizisi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Teşkilat dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Fadi’nin Türkleri öldürmek ve suçu Serdar’ın üzerine atmak için yaptığı planı ekip bozar. Operasyonun başarılı şekilde tamamlanmasının ardından Hulki bomba yüklü aracı uzaklaştırmak için harekete geçer. Ekibin kalanı Ankara’ya dönerken, Hulki ise Fadi’nin adamları tarafından yakalanır. Hulki’yi yakalayan Fadi istihbaratı tehdit eder. Ekip hem arkadaşlarını kurtarmak hem de Fadi’ye engel olmak için yeni bir operasyon düzenler. Ceren’in konuşmalarından Fayel’in Ankara’da olduğunu öğrenen ekip onu zekice bir plan ile yakalar. Bu sırada deşifre olduğunu düşünen Ceren ise kendisini yakalamaya çalışanları öldürür ve gitmek için harekete geçer. Serdar’ın bu gidişi engellemesi gerekmektedir. Bu yüzden MİT’te çalıştığını Ceren’e açıklar ve ona evlenme teklifi eder. Bu teklif karşısında şok olan Ceren ise aynı esnada öldürülmek üzeredir.

Teşkilat Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Teşkilat dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında ekip Hulki’yi geri almak için Fadi ile anlaşma yapar. Fayel ve Hulki arasında yapılacak değiş tokuşta heyecan dolu anlar ekrana geldi. Dizi yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.