İbo Show 21. Bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 10 Nisan 2021 2020 Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda İbo Show tüm heyecanıyla Star TV ekranlarında yayınlanıyor. İbo Show bugün saat 20.00'da ekranlarda olacak. İbo Show 21. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

İbo Show 21. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yıllar sonra yenide ekrana dönen İbo Show programı eğlence dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Bir dönemin fenomen yapımları arasında yer alan programda keyifli sohbetler ediliyor, müzik şöleni yaşanıyor. İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sunumu ile ekrana gelen programa her bölüm müzik ve televizyon dünyasının ünlü isimler konuk oluyor. Ünlü isimlerin şarkıları ve sohbetleri ile renk kattığı yapımda İbrahim Tatlıses de eski anılarını paylaşıyor. Program cumartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

İbo Show Programı 20. Bölüm Konukları Kimlerdi, Son Bölümde Neler Yaşanacak?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan İbo Show programı yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Eğlence ve müzik dolu bölümleri ile beğeni toplayan program geçen hafta 20. bölümü ile ekrana geldi. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu son bölümde yine keyifli dakikalar ekrana geldi.

İbo Show programının geçen hafta ekrana gelen son bölümünde müzik ve televizyon dünyasının birbirinden ünlü isimler konuk oldu. Eğlenceli şarkıların ekrana geldiği son bölümde konuklar keyifli sohbetleri ile programa renk kattı. Defne Samyeli, Işın Karaca, Altay ve Buray’ın konuk olduğu son bölümde şarkılar söylendi, danslar edildi. Defne Samyeli’nin neşeli tavırları ile renk kattığı son bölümde Işın Karaca İbrahim Tatlıses ile eski anılarından bahsetti. Buray ve Altay’ın da en sevilen şarkılarını seslendirdiği programda renkli dakikalar ekrana geldi.

İbo Show Programı 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı, 10 Nisan Konukları Kimler Olacak?

İbo Show programının geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından programın yeni bölüm konukları ve yaşanacaklar merak konusu oldu. Sevilen programın 21. bölümüne Bilal Sonses, Fettah Can, Ziynet Sali ve Yavuz Seçkin konuk olacak. Konukların sevilen şarkıları seslendireceği programın yeni bölüm tanıtımında Yavuz Seçkin’in dansı ise dikkat çekti. Eİbo Show eğlence dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.