Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 168. Bölüm Full İzle! 12 Nisan 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 12 Nisan 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 12 Nisan 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı çarpıcı gündem ve gelişmeleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Suçlular ve mağdurların yüzleştiği program hafta içi hergün saat 15.15’te ekrana geliyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 9 Nisanda Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı geçen haftanın son yayını ile 9 nisan günü ekrana geldi. Programın son bölümünde yine birçok farklı gündem ele alındı. İlgi ile takip edilen yapımda dolandırıcılık olayları ekrana damgasını vurdu. Program son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının son bölümünde ekrana gelen dolandırıcılık olayı izleyenlerin dikkatini çekti. Eşi Kadri Bey tarafından dolandırılan Behiye hanımın düğün görüntüleri ekrana geldi. Behiye hanımın düğününde Kadri Bey’in tavırları dikkat çekti. Kadri Bey’in düğün boyunca hiç gülmemesi ve gergin görünmesi izleyenlerin dikkatini çekti. Programın diğer gündemi ise mağdur kız kardeşler Hülya ve Ayla oldu. Babaları ile canlı yayında telefon ile uzun uzun görüşen kız kardeşler beklenmedik açıklamalarda bulundu. Hülya telefon konuşmasının ardından annesinin üvey babası ile arasındaki yakınlıktan rahatsız olduğunu ve bu konuda kendisini uyardığını belirtti. Kız kardeşlerin geçmişleri ve aileleri ile olan yüzleşmesi devam etti. Programın son bölümünde kayıp Esra’yı alıkoyduğu iddia edilen Damla hanım da gündem oldu. Damla hanımın annesi canlı yayına bağlanarak yaşananlar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 12 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının son bölümünde yaşananların ardından ekrana gelecek yeni gündem ve gelişmeler merak edildi. Program bugün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana gelecek. Ayla ve Hülya kız kardeşlerin konuk olmaya devam edeceği programda Behiye hanımın dolandırıcılık olayı ile ilgili yeni gelişmeler de ekrana gelecek. Program yeni bölümü ile bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.