Doya Doya Moda All Star 12 Nisan 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 21. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 21. Bölüm 12 Nisan 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda yarışması Doya Doya Moda eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana beğeni toplayan programda her hafta birbirinden iddialı isimler yarışıyor. Günün ve haftanın birincisi olacak isimlerin merakla beklendiği moda yarışmasına eğlence dolu anlar ekrana geliyor. İzleyenler hem keyifli vakit geçiriyor hem de moda konusunda bilgi sahibi oluyor. Renkli konsepti ile beğeni toplayan yarışma hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu yer alıyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri yarışmacıların tarzlarını ve kombinlerini değerlendiriyor. İlgi ile takip edilen yapımda hergün farklı konseptler için kombinler hazırlanıyor. Günün konseptine uygun ve en tarz kombinleri hazırlayan yarışmacılar jüri üyelerinden yüksek puanlar topluyor Büyük beden 7 kadının kıyasıya mücadele ettiği programda haftanın birincisi olan isim cuma günleri açıklanıyor. Birinci olan yarışmacı tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda 9 Nisan Haftanın Birincisi Kim Oldu, Elenen İsim Açıklandı Mı?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından Doya Doya Moda programı geçen haftanın son yayını ile 9 nisan günü ekrana geldi. Programın final bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşandı. Programa konuk olan Umut Eker’in neşeli tavırlar ile renk kattığı son bölümde elenen isim olmadı. Haftanın finali yine merakla takip edildi.

Doya Doya Moda programının son bölümünde haftanın birincisi olan isim de belli oldu. Hafta boyunca en yüksek puanları toplayan isim Su oldu. Toplam 109 puan alan Su tasarım takıları kazanan isim olurken bu hafa yine eleme yapılmadı.

Doya Doya Moda 12 Nisan Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda programı yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Programda 12 nisan puan durumunun nasıl olacağı ise henüz belli değil. Yeni bölüm bugün saat 13.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.