Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 12 Nisan 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 681. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 681. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

 Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 12 Nisan 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam eden Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen yarışmada eğlence ve heyecan dolu anlar ekrana geliyor. Birbirinden renkli yarışmacıların performanslarını sergilediği programda günün ve haftanın birincisi olan isim merakla bekleniyor. İzleyenlerin hem keyifli vakit geçirdiği hem de lezzetli yemek tarifleri öğrendiği program hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile renk kattığı yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak kazanmaya çalışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği programda kaynanalar ise jüri üyesi oluyor. Gelinler kısıtlı zaman içinde günün yemeğini en iyi şekilde hazırlamaya çalışırken, kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve en yüksek puanları vermeye çalışıyor. Programda günün birincisi olan isim çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Ekranların en çok altın dağıtan yarışması izleyenlerden büyük beğeni topluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 9 Nisan Puan Durumu Nasıl, Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Kanal D ekranlarının sevilen programı Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta geçen haftanın finali ile 9 nisan günü ekrana geldi. Haftanın son bölümünde kalburabastı tarifinin yapıldığı programda hem eğlenceli hem de heyecan dolu anlar yaşandı. Günün ve haftanın birincisi olan isimler ise merak edildi.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışmasının son bölümünde günün birincisi Ece olurken,  haftanın birincisi ise Ayten oldu. Hafta boyunca 77 puan alan Ayten 5 altın bileziği kazandı. Programda bu hafta eleme yapılmadı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 12 Nisan Puan Durumu Belli Oldu Mu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı 12 nisan puan durumu ve günün birincisi henüz belli olmadı. Program yeni haftanın ilk yayını ile bugün saat 13.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.