Survivor 2021 Tek Parça İzle! 12 Nisan 2021 Pazartesi Survivor 68. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 68. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 68. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 68. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye heyecan ve rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen programda ünlüler ve gönüllüler takımları kıyasıya mücadele ediyor. Program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Survivor Türkiye 11 Nisanda Neler Yaşandı, Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor Türkiye dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Yarışmada çeyrek finale az bir zaman kala önem kazanan sembol oyununun oynandığı son bölümde heyecan dolu dokunulmazlık oyunu da ekrana geldi. Haftanın ikinci eleme adayının belli olduğu rekabet ve heyecan dolu son bölümü ile Survivor yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Survivor Türkiye programının dün akşam ekrana gelen son bölümünde ilk olarak sembol oyunu oynandı. Yarışmacıların bireysel olarak mücadele ettiği oyunda sembol oyununu kazanmak için zorlu mücadeleler verildi.  Aleyna Kalaycıoğlu ve Reşat’ın kazandığı sembol oyununda Aleyna Kalaycıoğlu ödülü Aleyna Çalışkan ve Steven ile paylaştı. Aleyna Kalaycıoğlu ve Aleyna Çalışkan cezalı oldukları için ödülden faydalanmadı. Reşat ise sembolü Poyraz ve Dora ile paylaştı. Programın ikinci kısmında ise haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Heyecan dolu oyunda ünlüler takımı gönüllüler takımına ciddi fark attı ve 10-2 skoru ile kazanan ünlüler oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından eleme adayı seçilmek üzere ada konseyi toplandı. Aleyna Kalaycıoğlu ve Hanzade ismi en çok yazılan iki isim olmakla beraber Hanzade haftanın ikinci eleme adayı seçildi.

Survivor Türkiye 13 Nisan Fragmanı Yayınlandı Mı, Bugün Hangi Oyunlar Oynanacak?

Survivor Türkiye merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Programın yeni bölümünde ünlüler ve gönüllüler ödül oyunu için karşı karşıya gelecek. Cezalı yarışmacıların da bulunduğu programda ödül oyununu kazanacak takım şimdiden merak ediliyor. Survivor Türkiye merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.