Çukur 4.Sezon 32. Bölüm Full İzle! 12 Nisan 2021 Çukur 4. Sezon 32. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çukur dizisi 4. Sezon 32. Bölümü, yine her bölümü gibi heyecanı zirveye taşıdı. Çukur dizisi 4. Sezon 32. izle araştırması yapan milyonlarca Çukur Hayranı, bunun yanı sıra Çukur 4. Sezon 32. Bölüm fragmanı araştırmalarıyla da, Google’da oldukça büyük hacim oluşturmuş durumda. Sizler için hazırladığımız Çukur 4. Sezon 32. Bölüm ile birlikte; söz konusu bölümlere dair tüm detayları eksiksiz bir şekilde izleyebilirsiniz. İşte detaylar…

Çukur 4. Sezon 32. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Koçak Köstengil gibi oyuncular yer alıyor. Yapım pazartesi akşamları saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 31. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur geçen hafta 4. sezonun 31. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde Yamaç ve Amca arasındaki savaş mahalleyi ikiye böler. Amca kendisine ihanet eden kişiyi bulur ve onu yok eder. Çukur dizisi geçen hafta ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Çukur dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Amca ve Vartolu’nun Yamaç’a engel olamaması ikisi arasında iplerin gerilmesine neden olur. Amca’nın Vartolu ile yaptığı sert görüşme savaşı başlatır. Vartolu sonunda Yamaç’a karşı harekete geçer. Yamaç ve Vartolu’nun karşı karşıya gelmesi ile beraber mahallede ikiye bölünür. Mahalleli arasında büyük bir çatışma yaşanır. Cumali kapısına bırakılan bir hediye ile büyük mutluluk yaşarken, Akın ve Yamaç’ın yüzleşmesi ise ikisi arasında büyük bir duygu seli yaratır. Yamaç tüm ailesini bir araya toplamak için ilk adımını atarken beklenmedik bir gelişme yaşanır. Amca Felasun’un aslında Yamaç’ın tarafında olduğunu öğrenir ve bu sorunu çözmek için harekete geçer.  Felasun için son gelmiştir, ancak henüz kimse ne olduğunu bilmiyordur.

Çukur Dizisi 4. Sezon 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çukur dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından dizinin yeni bölümü merak edildi. Yayınlana yeni bölüm fragmanında ise dikkat çeken sahneler yer aldı. Yeni bölüm fragmanında Karaca Felasun’u ararken Amca’nın gerçek yüzü ile karşı karşıya kalır. Yamaç ise Felasun’a ne olduğunun peşindedir. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.