Doya Doya Moda All Star 13 Nisan 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 22. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 22. Bölüm 13 Nisan 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda yarışması Doya Doya Moda rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen programda kahkaha dolu anlar ekrana geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hafta boyunca kıyasıya rekabet ettikleri programda birinci olacak isim merakla bekleniyor. İzleyenlerin hem keyifli vakit geçirdiği hem de moda konusunda bilgi sahibi olduğu moda yarışması hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Umut Eker, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez yer alıyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri yarışmacıların tarzlarını ve kombinlerini değerlendiriyor. Büyük beden 7 kadın tarzını kanıtlamak ve ödüllerin sahibi olmak için günün konseptine uygun en tarz kombinleri hazırlamak için mücadele ediyor. Hafta boyunca alınan puanlar ile haftanın birincisi olan isim açıklanıyor. Programda her hafta birinci olan yarışmacı tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda Programı 12 Nisan Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yapımları arasında yer alan Doya Doya Moda programı dün yeni haftanın ilk bölümü ile ekrana geldi. Yeni haftada birinci olma heyecanının başladığı programda dün yine eğlence ve rekabet dolu anlar ekrana geldi. Programın sıkı takipçileri 12 nisan günü birinci olan ismi merak ediyor.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde üç yarışmacı birinciliği paylaştı. Jüriden 20 tam puan alan Su, Özde ve Birben günün birinciliğini paylaştı. Günün sonuncusu olan isim ise 14 puan ile Emel oldu.

Doya Doya Moda Programı 13 Nisan Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim?

Doya Doya Moda programı bugün haftanın ikinci bölümü ile ekrana gelecek. Programda 13 nisan puan durumu ve günün birincisi ise henüz belli olmadı. Doya Doya Moda yeni bölümü ile bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.