Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 13 Nisan 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 682. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 682. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 13 Nisan 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam eden Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışması eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen programda kahkaha dolu anlar yaşanıyor. Birbirinden renkli yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği programda günün ve haftanın birincisi olacak isimler merakla bekleniyor. İzleyenlerin hem keyifli vakit geçirdiği hem de lezzetli yemek tarifleri öğrendiği program hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile canlılık kattığı programda her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak yarışıyor. Ekranların en çok altın dağıtan yarışmasında gelinler mutfaktaki hünerlerini sergilerken, kaynanalar ise puanlama yapıyor. Gelinlerin günün yemeğini kısıtlı zaman içinde en lezzetli şekilde hazırlamaya çalıştığı programda kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve yüksek puanlar vermeye çalışıyor. Programda günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 12 Nisan Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta dün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programda dün yine eğlence ve heyecan dolu anlar yaşandı. Günün sonunda birinci olan isim ise merak edildi.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programında dün en yüksek puanı alan ve birinci olan isim 21 puan ile Seda oldu. Seda çeyrek altını kazanırken onu 20 puan ile Esra takip etti. Ece 13, Ayten ise 7 puan ile günü tamamladı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 13 Nisan Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı 13 nisan puan durumu henüz açıklanmadı. Program yeni bölümü ile bugün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.