Survivor 2021 Tek Parça İzle! 13 Nisan 2021 Salı Survivor 69. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 69. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 69. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 69. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye eğlence ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan her bölümü ile sosyal medyada gündem olan yarışmada bu sezon yine ünlüler ve gönüllüler takımları mücadele ediyor. Dokunulmazlık, ödül, sembol ve iletişim oyunları ile mücadele dolu anlar ekrana geliyor. Program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Survivor Türkiye 12 Nisanda Neler Yaşandı, Ödül Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Programın dün ekrana gelen bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının zorlu parkurlarda kıyasıya mücadele ettiği 12 nisan günü ödülün ne olduğu ve hangi takımın kazandığı ise merak edildi. Survivor son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Survivor Türkiye programının dün ekrana gelen bölümünde efsane bir ödül ortaya koyuldu. 12 nisan günü ödül oyununu kazanacak takıma akşam yemeğinde kuşbaşılı sandviç, patates kızarması, tavuk ve pide verileceği açıklandı. Bunların yanı sıra canlı şov izleme şansı elde edecek olan kazanan takıma 1 hafta kullanabileceği kahve öğütme makinesi verileceği de açıklandı. Birçok ödülün ortaya konulduğu oyunda kıyasıya rekabet yaşandı. Ödül oyunu öncesinde takımlar avantaj oyunu için karşı karşıya geldi. Batuhan atışları ile avantaj oyununu kendi takımına kazandırdı. Ardından ödül oyununa geçildi. Su parkurunda oynan ödül oyununda takımlar kıyasıya mücadele etti. Oyun sonunda 10-7 skor ile kazanan takım ise ünlüler oldu.

Survivor 13 Nisan Tanıtımı Yayınlandı Mı, Adaya Veda Eden İsim Kim Olacak?

Survivor Türkiye programının ekrana gelen son bölümünde heyecan dolu ödül oyunun ardından yeni bölüm merakla beklenmeye başlandı. Programın bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynanacak. Bu hafta elenecek ismin belli olacağı yeni bölümde iletişim oyunu da ekrana gelecek. Program bugün saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.