Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. Bölüm Full İzle! 13 Nisan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü merakla bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. bölüm fragmanı ve kesintisiz izleme bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının iddialı yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Aksiyon ve heyecan dolu sahneleri ile dikkat çeken yapımda Çakırbeyli ailesinin düşmanları ile mücadeleleri anlatılıyor. Dizi salı akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 189. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçen hafta 189. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizinin son bölümünde Hızır Çakırbeyli eşi Ceylan’ın intikamını almak için harekete geçerken, Behzat ise beklenmedik bir gerçek ile karşı karşıya kalır. Dizi son bölümü ile yine izleyenler ekrana kilitledi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Hızır Çakırbeyli eşi Ceylan Çakırbeyli’nin  sonunu hazırlayan Tuncay’ı yakalar. Tuncay’ın bağlı olduğu şebekeyi bulup hepsini çökermek ister. Bu işte de en çok ailesine ve dostlarına güvenmektedir. Tuncay'ı sorgulama görevi ise İlyas’a düşer. İlyas Çakırbeyli ve Behzat Façalı Tuncay’ın anlattıklarını dinlemesi için Yaman Korkmaz’ı da çağırır. Korkmazlar ile Çakırbeyli ailesi arasında dostluk kurulmaya başladığını gören Tuncay ise bu işi bozmak ister ve Yaman Korkmaz’ın avukat Ebru ile yasak aşk yaşadığını açıklar. Bu haber Behzat’ı yıkar. Bu sırada Tuncay’u kurtarmak isteyen şebeke yeni bir hamle yapar. Tuncay’ı elinden kaçıracağını anlayan Hızır ise daha sert bir hamle ile yanıt verir. Bu sırada Çakırbeylilerin evine yeni gelen Pınar, Alparslan’ı iyileştirmek için uğraşır. Ömür ise Pınar’ın İlyas’a ilgisi olduğunu fark eder.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 190. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin 190. bölüm fragmanı ekrana geldi. Yeni bölüm fragmanında Çakırbeyli ailesi yeni çatışmalara girerken, Bahar ise Hızır için hayatını tehlikeye atar. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.