Acemi Anneler 129. Bölüm Tek Parça İzle! 15 Nisan 2021 Acemi Anneleri Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Acemi Anneler 129. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, TRT 1'in en güzel dizilerinden olan Acemi Anneler ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Acemi Anneler 129. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Acemi Anneler 129. Bölüm izle, makalemizle birlikte Acemi Anneler son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Acemi Anneler 129. Bölüm…

Acemi Anneler 129. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Acemi Anneler dizisi eğlence ve heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Gündüz kuşağının sevilen dizisinde yakın arkadaş olan 4 kadının aile hayatları ve dayanışmaları anlatılıyor. İlgi ile takip edilen yapım hafta içi hergün saat 15.45’te ekrana geliyor.

Acemi Anneler Dizisi 128. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen gündüz kuşağı dizisi Acemi Anneler dün 128. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın yayınlanan son bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Dürdane ile Hayat arasındaki gerilimin fark edildiği son bölümde Kemal’i ise yeni bir sorun beklemektedir. Dizi son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Acemi Anneler dizisinin dün ekrana gelen son bölümünde kadınlar iftar için yemek yapmak için toplanır. Beyza Hayat’ı da davet eder. Ancak Dürdane bunu istemez. İkisi arasında sorun olduğunu anlayan Beyza ise Ceren’den nedenini öğrenmesini ister. Ceren beceriksiz şekilde Dürdane’nin ağzını aramaya çalışır. Bu sırada Melahat’ın nişanlısı Rıza ise kombiyi tamir etmeye çalışır. Ortalığın birden karışması ise Ceren hiçbir şey öğrenemez. Dürdane ise Ceren’in niyetini anlar ve onar her şeyi anlatır. Ancak kimseye söylememesini ister. Aysun ise her şeyi duymuştur. Bu sırada Nil, Ömer Bey’in dede yadigarı teşbihini Kemal’e verir ve yaptırmasını ister. Kemal’in salonda bıraktığı teşbihi Tijen temizlik yaparken süpürge ile çeker. Sultan ise Tijen’in temizlik takıntısından bıkmıştır ve süpürgeyi atmaya karar verir. Olan ise Ömer’in dede yadigarı teşbihine olur.

Acemi Anneler Dizisi 129. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Acemi Anneler dizisinin dün ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yeni bölümde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin 129. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Kemal teşbihin peşine düşerken, Sevda ve Orhan ise kızları ile ilgili şaşırtıcı bir gerçeği öğrenir. Acemi Anneler dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 15.45’te TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.