Akrep Dizisi 18. Bölüm Full İzle! 15 Nisan 2021 Akrep Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda Star TV ekranlarının sevilen dizisi Akrep bu akşam ekranlarda olacak. Akrep 18. bölüm full izleme linkine ve 18. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Akrep 18. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Akrep dizisi gerilim ve heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile takip edilen yapımın başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya yer alıyor. Bir anne ve kızının savaşının anlatıldığı yapım yeni bölümleri ile perşembe akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Akrep Dizisi 17. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Akrep geçen hafta 17. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Dizinin son bölümünde Ayşen’in hayatı tehlikeye girerken, Perihan ise Ahmet’in ipini çekmek için Aras’a teklifte bulur. Akrep dizisi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitler.

Akrep dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Merve, Aras sayesinde Ahmet’in elinden kurtulmayı başarır. Ayşem ise Ferda’yi görmeye giderken saldırıya uğrar. Ağır yaralanan Ayşem hastaneye kaldırılır. Haberi alan Ahmet hemen kızının yanına gider. Hastanede her şeyin pahasına ailesini korumaya çalışan Perihan ise Ahmet karşı karşıya gelir. Perihan Ahmet’in hayatlarından çıkmasını ister ve onu tehdit eder. Ahmet’in ise kızından vazgeçmeye niyeti yoktur. Ayşem’i yaralayanları bulur ve cezalarını keser. Bu sırada Perihan, Can’ın babasının Aras olduğunu öğrenir. Her şeyi bir kenara bırakıp Ahmet’ten kurtulmak için Aras ile işbirliği yapmak ister. Aras bu işbirliğini kabul ederse oğluna kavuşma şansı yakalayacaktır. Aras bu teklifi kabul ederken, Perihan planlarına başlar. Ancak hesaba katmadığı biri vardır. Şahin Aras’ın yakınlarında olmasını istemez ve bu işe engel olmaya çalışır.

Akrep Dizisi 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akrep dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen dizinin 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Perihan gözaltına alınırken,  Efe ise Merve ve Ahmet arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.