Bir Zamanlar Çukurova 92. Bölüm Full İzle! 15 Nisan 2021 Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

2018 yılından itibaren seyircisi ile buluşmuş olan Bir Zamanlar Çukurova 92. Bölüm izle seçeneği ile en çok izlenen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova 92. Bölüm izleyebilirsiniz. Son bölümünü izlemek için ise Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle seçeneğine tıklamanız ve reklamsız bir şekilde izlemeniz için yeterli olacaktır. Çok sevilen dizi olan Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili tüm detayları sizler için hazırladık…

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 92. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi heyecan ve duygu dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek gibi başarılı oyuncuların yer aldığı yapım her hafta perşembe akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 91. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova geçen hafta 91. bölümü ile ekrana geldi. Demir’in hamlesi Fikret’in kalbinde derin yaralar açarken, Ümit ise intikam ateşi ile beklemedik bir gerçeği itiraf eder. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde annesinden kalan mektupları okuyan Fikret’in çocuk kalbi yeniden büyük bir yara alır. Bu yara ile alıp başını gitmeye karar verir. Hem Müjgan’ı hem de acılarını unutup gitmek ise hiç kolay olmayacaktır. Bu sırada Demir’in Çukurova duvarlarını Fikret’in annesinin mektupları ile donatması Fikret’i bir defa daha yaralar. Bu savaşın bitmeyeceğini anlayan Lütfiye Fekeli’yi yalnız bırakmak istemez. Bu sırada Demir ve Züleyha’nın mutluluklarına tahammül edemeyen Ümit ise aşk yüzünden intikam almak istemektedir. Ümit ve Fikret tehlikeli bir ortaklığa başlar. Bu sırada Ümit’i Demir konusunda uyarmaya giden Sevda ise beklenmedik bir gerçek ile karşı karşıya kalır. Ümit Sevda'ya kızı olduğunu itiraf eder. Saniye ise evden kovulunca Gaffur’un küçük konağa yerleştiğini öğrenir. Bunu herkese duyurur. Bu şekilde Gaffur’un Çukurova’da yeri kalmazken, Saniye de ondan tamamen vazgeçer.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 92. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından dizinin yeni bölümüne yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen dizinin yeni bölüm fragmanı heyecanı arttırdı. Dizinin 92. bölüm fragmanında Züleyha ve Demir’in yanan konağın içinde kalması izleyenleri şoka soktu. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.