Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 173. Bölüm Full İzle! 16 Nisan 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 16 Nisan 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 16 Nisan 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Show TV ekranlarına yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Birbirinden çarpıcı olayların ekrana geldiği programda suçlular ve mağdurlar arasında yüzleşmeler yaşanıyor. Deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile ekrana gelen programda yaşanacaklar merakla takip ediliyor. Program hafta içi hergün saat 15.15’te yeni bölümleri ile Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 172. Bölümde Neler Yaşandı, 15 Nisanda Hangi Gündemler Konuşuldu?

Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana geldi. Şüpheli kayıp olaylarının konuşulduğu programda Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşecek gelişmeler yaşandı. Program son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün yayınlanan bölümünde kayıp Musa Çiftçi gündem olmaya devam etti. Mustafa Çiftçi’nin komşuları ile yapılan canlı bağlantıda nerede olabileceği ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Komşularla yapılan görüşmede yine sinirleri gerecek gelişmeler yaşandı. Musa Çiftçi’nin kaybolduğu gün en son konuştuğu Yakup ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Musa Çiftçi’nin başına gelenlerle Yakup’un ilgisi olduğu düşünülüyor. Programın diğer gündemi ise evden kaçan Necibe Nur oldu. Necibe Nur’un neden evden kaçtığını anlamaya çalışan Vazgeçme ekibi arama çalışmalarına da başladı. Programda ekrana gelen en çarpıcı gündem ise çöp ev oldu. Burdur’daki çöp evden canlı yayın yapıldı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 16 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı bugün haftanın son yayını ile ekrana gelecek. Dün konuşulan konuların ardından bugün programda işlenecek gündemler merak konusu oldu. Kayıp Musa Çiftçi’nin gündem olmaya devam edeceği yapımda Necibe Nur ile ilgili sıcak gelişmeler ekrana yansıyacak. Yeni gündemlerin de konuşulacağı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.