Doya Doya Moda All Star 16 Nisan 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 25. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 25. Bölüm 16 Nisan 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda yarışması Doya Doya Moda rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyenlerden büyük beğeni toplayan yapımda eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Moda konusunda birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. İzleyenlerin hem keyifli vakit geçirdiği hem de moda konusunda bilgi sahibi olduğu program hafta içi hergün saat 13.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Umut Eker, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu oturuyor. Moda dünyasının en deneyimli isimleri yarışmacıların tarzlarını ve kombinlerini değerlendiriyor. Büyük beden 7 kadının tarzlarını kanıtlamaya çalıştığı programda yarışmacılar her bölüm farklı bir konsept için podyuma çıkıyor. Günün konseptine uygun ve en  tarz kombinleri hazırlamak için mücadele eden yarışmacılar jüriden en yüksek puanlar almak için çabalıyor. Haftanın hergünü alınan puanların çok önemli olduğu yarışmada hafta boyunca en yüksek puanları toplayan yarışmacı tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda Programı 15 Nisan Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışmalarından Doya Doya Moda dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Yarışmacıların kombinleri ile kıyasıya mücadele ettiği son bölümde finalin de yaklaşması ile heyecan doruğa çıktı. 15 nisan günü en yüksek puanı alan yarışmacı ise merak edildi.

Doya Doya Moda programında dün Betül, Ferdanur ve Emel jüriden 20 tam puan aldı. Bu üç yarışmacı günün birinciliğini paylaşırken onları 18 puan ile Özde izledi.  Birben, Rümeysa ve Su ise 17 puan aldı.

Doya Doya Moda Programı 16 Nisan Puan Durumu Belli Oldu Mu, Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda programında 16 nisan puan durumu henüz belli olmadı. Program merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.