Acemi Anneler 130. Bölüm Tek Parça İzle! 16 Nisan 2021 Acemi Anneleri Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Acemi Anneler 130. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, TRT 1'in en güzel dizilerinden olan Acemi Anneler ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Acemi Anneler 130. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Acemi Anneler 130. Bölüm izle, makalemizle birlikte Acemi Anneler son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Acemi Anneler 130. Bölüm…

Acemi Anneler 130. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Acemi Anneler dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen dizide yakın arkadaş olan 4 kadının arkadaşlıkları ve dayanışmaları anlatılıyor. İlk bölümünden bu yan beğeni toplayan Acemi Anneler dizisi hafta içi hergün yeni bölümleri ile saat 15.45’te TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Acemi Anneler Dizisi 129. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen gündüz kuşağı dizisi Acemi Anneler dün 129. bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ilgi ile takip edilen yapımın dün yayınlanan 129. bölümünde Cenk ve Hayat’ı yeni bir sorun beklerken, Sevda ise beklemediği bir gerçek ile karşı karşıya kalır. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Acemi Anneler dizisinin dün ekrana gelen son bölümünde erzak dağıtımı işi Cenk ve Hayat’a verilir. Hayat her ne kadar bunu istemese de hayır diyemez. İkisi erzak dağıtırken aralarında gerilimli dakikalar yaşanır. Bu sırada Saime’nin hastaneye kaldırıldığını öğrenirler ve hemen hastaneye giderler. Ardından Gülbahar ve Murat da onlara katılır. Cenk ve Hayat bir yandan aralarındaki gerilim ile uğraşırken diğer yandan ise Saime’nin durumu ile ilgilenirler. Bu sırada Sevda ve Orhan ise Bere’nin kardeşine harçlık verdiğini görürler. Ancak bu paranın nereden geldiğini anlayamazlar. Bere’yi takip edip parayı nasıl bulduğunu anlamaya çalışırlar. Bu sırada Bere’nin pide dağıttığı ortaya çıkar. Ancak peşinde onu takip eden birisi daha vardır.

Acemi Anneler Dizisi 130. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Acemi Anneler dizisinin dün ekrana gelen bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin 130. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Nil, Hayat’ın Cenk’e yazığı mektubu öğrenir. Mektubu okuyunca ise Hayat’a çok öfkelenir. Hayat ise mektubun değiştiğinden habersiz şekilde kendisini ablasına anlatmaya çalışır. Olay herkesin gündemine bomba gibi düşer. Cenk ise olayları bir araya getirmeye çalışır. Dizi yeni bölümü ile bugün saat 15.45’te TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.