Arka Sokaklar Dizisi 586. Bölüm Full İzle! 16 Nisan 2021 Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 586. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 586. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 586. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımı Arka Sokaklar heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda emniyette görevli özel bir ekibin suçlularla olan mücadelesi ve birbirlerine olan bağlılığı anlatılıyor. Başrollerinde Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Alp Korkmaz gibi isimlerin yer aldığı yapımın yeni bölümleri merakla bekleniyor. Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Arka Sokaklar Dizisi 585. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar geçen hafta 585. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizinin son bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Zeliş'in hayatının tehlikede olduğu son bölümde yaşanan çarpıcı gelişme izleyenleri ekrana kilitledi.

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Giray Zeliş’i yeniden kaçırmıştır. Henüz yaşadıklarının şokunu atlatamayan Zeliş, bu yeni gelişme karşısında ne yapacağını bilemez. Başta Hüsnü olmak üzere tüm ekip Zeliş’i bulmak için harekete geçer. Herkes Zeliş için korkarken Zeliş ise bulduğu ilk fırsatta Giray’ı vurur. Bunu öğrenen ekip ise Zeliş’i bu beladan kurtarmak için harekete geçer. Ancak Zeliş yaptığı şeyin farkındandır ve hiç pişman değildir. Ekip Zeliş’in başına daha kötü bir şey gelmesinden korkarken, Zeliş annesi ile vedalaşmaya gider. Çünkü artık yaşamak istemez. Zeliş intihar ederken Hüsnü ise tüm gücü ile kızına kavuşmak için çabalamaktadır.

Arka Sokaklar Dizisi 586. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin heyecan dolu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında ekip Zeliş’i Giray cinayetinden kurtarmaya çalışırken, Hüsnü ise kızının intikamı için tek başına hareket etmeye başlar. Arka Sokaklar dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.