Kırmızı Oda Dizisi 33. Bölüm Full İzle! 16 Nisan 2021 Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Dizi sektörüne ilk girdiği andan beri seyircilerin büyük beğenisini ve ilgisini toplayan Kırmızı Oda 33. Bölüm ile sizlere nefes kesen bir yayın keyfi sunuyoruz. Kırmızı Oda son bölüm izle, Kırmızı Oda 33. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak sizde çok sevilen Kırmızı Oda dizisini reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz…

Kırmızı Oda 33. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Kırmızı Oda dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan yapımda gerçek yaşam hikayeleri ekrana geliyor. Başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı yapım cuma akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Kırmızı Oda Dizisi 32. Bölümde Neler Yaşandı?

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda geçen hafta 32. bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ilgi ile takip edilen yapımın yayınlanan son bölümünde yine duygu dolu anlar ekrana geldi. Zafer’in babası ile ilgili gerçeklerle yüzleşmeye başladığı son bölümde Delikanlı Sadi ise Doktor hanımla duygu dolu anlar yaşar. Kırmızı Oda dizisinin son bölümüne Esra Ronabar, Yiğit Özşener, Erkan Petekkaya ve Uğur Yücel konuk oyuncu olarak katıldı. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kiltledi.

Kırmızı Oda dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde yavaş yavaş Doktor hanıma güvenmeye başlayan Nihal, ona ailesine olan kızgınlıklarını anlatmaya başlar. Annesinin ve babasının kendisi üzerinde yarattıkları baskıyı itiraf eder. Zafer ise görüşmenin başından beri kaçtığı konuyu açar ve babasından bahseder. Doktor hanım Zafer ve babası arasındaki ilişkiyi daha iyi anlamak için babası ile de görüşmek ister. Delikanlı Sadi ise Cemre ve Mehmet ile kaçma girişimlerinin başarısız olmasının ardından Abdullah’ın onlara neler yaptığını anlatır. Sadi’nin yaşadığı ağır travmalar Doktor hanımı derinden etkiler. İkisi de gözyaşlarını tutamaz.

Kırmızı Oda Dizisi 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı Oda dizisinin geçen hafta ekrana gelen duygu dolu bölümünün ardından dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu.  Yapımın 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Zafer Doktor hanıma ilk aşkını anlatır, Nihal ise Zafer’in kendisini sevmemekte haklı olduğunu düşünür. Sadi ise Cemre’nin ölümünün ardından nasıl büyüdüğünü anlatır. Kırmızı Oda dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.