Gönül Dağı Dizisi 24. Bölüm Full İzle! 17 Nisan 2021 Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Gönül Dağı 24. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gönül Dağı Dizisi 24. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Gönül Dağı dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Bir bozkır kasabasında yaşayan amcaoğullarının macera dolu hayatlarının ve aşklarının anlatıldığı yapımda Berk Altan ve Gülsim Ali İlhan başrolleri paylaşıyor. Dizi cumartesi akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Gönül Dağı Dizisi 23. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Gönül Dağı dizisi geçen hafta 23. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde Dilek ve Taner arasındaki tüm engellerin kalkmıştır. İkisi mutlu günleri için hazırlıklarına başlarlar. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Gönül Dağı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Halime oğlunun Dilek’i çok sevdiğini anlar ve ikisinin evlenmesine izin verir. Hem Dilek’in hem de Taner’in ailelerinden onay çıkması ile ikisi de çok mutlu olur. Taner ve ailesi yakında Dilek’i istemeye gidecektir. Dilek ve Gülsüm isteme gecesi için hazırlıklara başlarlar. Bu sırada Taner ve amcaoğulları ile Aziz’in annesi için yaptıkları icadı tamamlamak üzeredirler. Aziz annesi için yapılan bu iyiliğe çok sevinirken, herkes icadın gerçekten işe yarayıp yaramayacağını merak eder. İsteme gecesi için hazırlıkların tamamlanması ile büyük gün başlar. Ancak bu özel gecede Dilek ve Taner’i bekleyen yeni sürprizler vardır. Dilek beklenmedik bir misafir ile karşılaşırken, Cemile ise Fadime ile ilgili şok bir gerçek öğrenir. Aynı gece amcaoğullarını da kötü bir sürpriz beklemektedir.

Gönül Dağı Dizisi 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin 24. bölüm fragmanı da ekrana geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Kazım’ın amcaoğullarını kaçırması dikkat çekerken Selami ise Ramazan davulcusu olur. Gönül Dağı merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.