Yasak Elma Dizisi 107. Bölüm Full İzle! 19 Nisan 2021 Yasak Elma 107. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 107. Bölüm izle ve Yasak Elma 107. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 107. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 107. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 107. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen dizide sosyete dünyasındaki üç kadının aşk ve para için verdikleri entrika dolu mücadeleler anlatılıyor. Sevilen yapım her hafta pazartesi akşamları saat 20.00’da FOX TV’de ekrana geliyor.

Yasak Elma Dizisi 106. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma geçen hafta 106. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen dizinin son bölümünde Ender ve Hasan Ali yakınlaşması izleyenleri şaşırttı. Yıldız’ın da kendisini büyük bir kaosun içinde bulduğu son bölüm yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Yasak Elma dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Ender şirketin başına geçmek için kurduğu planları hayata geçirir. İlk olarak Şahika ile anlaşma yapar. Bu sırada Ender ve Hasan Ali yakınlaşması ise işlerin boyutunu değiştirir. Hasan Ali ile evlenme planı yapan Ender, Şahika’yı satmaya karar verir. Bir defa daha yenilgiye uğrayan Şahika ise ne yapacağını bilemez ve geçmişten birinin yardımına başvurur. Şahika Ender’in zayıflatmak için abisini yanına çağırır. Kaya’nın dönüşü Ender için büyük bir şok olur. Bu sırada Yıldız’ın hayatında da işler karışır. Yıldız annesinin yaptığı büyük bir hatayı kayınvalidesine çaktırmadan ortadan yok etmek ister. Bunun için yaptığı plan ise işlerin daha çok karışmasına neden olur. Ender ve Yıldız farklı çıkarları olsa da yeniden arkadaş olmaya karar verirler.

Yasak Elma Dizisi 107. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen dizinin 107. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Ender ve Kaya yüzleşmesi dikkat çekerken, Yıldız için ise işler çığrından çıkar. Yasak Elma dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarına yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.