Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 22 Nisan 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 689. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 689. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 22 Nisan 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam eden Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı eğlence ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk sezonunun bu yana ilgi ile takip edilen programda kahkaha dolu anlar yaşanıyor. Birbirinden renkli yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği programda günün ve haftanın birincisi olacak isimler merakla bekleniyor. İzleyenlerin hem keyifli vakit geçirdiği hem de lezzetli yemek tarifleri öğrendiği program hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile renk kattığı yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana takım halinde mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği yarışmada kaynanalar ise jüri üyesi oluyor. Gelinler kısıtlı süre içinde günün yemeğini en lezzetli şekilde hazırlamaya çalışıyor. Kaynanalar ise kendi gelinlerinin hazırladığı tabağı bulmaya ve en yüksek puanları vermeye çalışıyor. Seda Sayan ve kaynanalardan en yüksek puanları alan gelinler ödüllerin de sahibi oluyor. Günün birincisi olan gelinin çeyrek altın kazanacağı yarışmada haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 21 Nisan Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının en sevilen yapımları arasında yer alan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta dün yine eğlence dolu bölümü ile ekrana geldi. Haftanın finalinin yaklaştığı programda heyecan da arttı. Yarışmanın yakın takipçileri 21 nisan günü puan durumunun nasıl olduğunu merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının son bölümünde Seda Sayan ve kaynanalardan 19 puan alan Seda günün birincisi oldu. Seda çeyrek altını kazanırken onu 17 puan ile Esra takip etti. Ayten 16 puan ile üçüncü ve Dudu da 10 puan ile sonuncu oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 22 Nisan Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı 22 nisan puan durumu henüz belli değil. Program saar 13.00’da yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.