Arka Sokaklar Dizisi 587. Bölüm Full İzle! 23 Nisan 2021 Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 587. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 587. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 587. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımında  emniyette görevli özel bir ekibin mücadeleleri anlatılıyor. Dizi cuma akşamları saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Arka Sokaklar Dizisi 586. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar geçen hafta 586. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde yine aksiyon dolu sahneler dikkat çekti. Zeliha’nın başını  belada olduğu son bölümde Hüsnü beklenmedik hamleleri ile ekip arkadaşlarını şaşırtır. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde Zeliha tarafından yaralanan Giray ameliyata girmiştir. Hüsnü, Mesut, Engin ve Hakan gergin bir şekilde ameliyathaneden gelecek iyi haberi beklemeye başlarlar. Bu sırada Giray’ı yaraladığı için pişman olmayan Zeliha intikamını aldığını düşünür. Ancak bu iş başın belaya sokacaktır. Rıza Baba ve Selin Gazi’nin Yerine götürdükleri Zeliha’yı sorgulamaya başlar. Giray’ın ölmesi ile önce Hüsnü sonra da Zeliha hakim karşısına çıkar. Bu sırada Halis ve Seçkin cephesinde ise kaçma planları başlamıştır. İkili paraları da alıp kaçmak için Aykut isimli avukattan yardım ister. İkisinin izini bulan ekip, kaçmalarına engel olmak için harekete geçer. Tespit ettikleri yere gittiklerinde ise sürpriz bir isim ile karşılaşırlar. Ezgi ve  Cemal ise yolda karşılaştıkları, kimsesiz bir kıza yardım etmek için harekete geçer. Kızın ailesini bulmaya çalışan ikili korkunç bir cinayet ile karşı karşıya kalır.

Arka Sokaklar Dizisi 587. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin 587. bölüm fragmanındaki aksiyon sahneleri dikkat çekti. Arka Sokaklar merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.