Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 27 Nisan 2021 Günü Kim Birinci Oldu 692. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 692. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 27 Nisan 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların sevilen yüzü Seda Sayan’ın sunuculuğunu yaptığı, gündüz kuşağı programları arasında en çok seyredilen yayınlardan olan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta bugünkü bölümü ile yine izleyicilere keyif dolu anlar yaşatacak. Üçüncü sezonuna Seda Sayan ile devam eden yarışmada her gün kıyasıya mücadele yaşanıyor. Hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarına gelen yarışmada eğlence ve rekabet birlikte ekranlara yansıyor. İzleyiciler tarafından merakla beklenen yeni bölümler sonucunda ise gün birincisi kimin olacağı merakla bekleniyor. Yayınlanmış olduğu ilk günden beri izleyicilerin beğenisini kazanmayı başaran program için her hafta yeni yarışmacılar dahil oluyor ve böylece yarışmada sürekli yeni yüzleri görmek mümkün oluyor. Birbirinden farklı karakterlere sahip olan yarışmacıların bir araya gelerek mutfakta becerilerini sergilemiş oldukları yarışmada yaşananlar ise büyük keyif veriyor.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 27 Nisan Kim Birinci Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Yeni haftanın ilk bölümü dün ekranlara geldi. Yeni yarışmacı Gönül programa ise oldukça iddialı bir giriş yaptı. Kaynanalar lezzetli yemek yesinler diye geldiğini söyleyen Gönül’ün yaptıkları ise merakla beklendi. Seda Sayan’ın ve kaynanaların beğenilerine sunulacak olan yemekler için yoğun çaba gösterildi. Gelinler bohça kebabı yaptılar. Bohça kebabını yapan gelinlerin yemekleri ise daha sonra merakla tadıldı. Bunun yanında yarışmaya yeni katılan gelin ve kaynana arasında yaşanan tartışma ise herkesin şaşırmasına neden oldu. Dudu isimli yarışmacı yemeğini yaptığı esnada birden ağlamaya başlayarak mutfağı terk etti. Dudu daha sonra gelerek yemeğini tamamlamak zorunda kaldı ancak yaptığı hareket herkes tarafından şaşkınlık ile karşılandı. Yapılan yemek sonrasında ise oylama yapıldı ve gün birincisi belli oldu. Buna göre Seda 18 puanı alarak gün birincisi oldu. Esra 17, Dudu 16 ve Gönül ise 12 puan aldı.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 27 Nisan Günün Birincisi Belli Oldu mu?

Yarışmanın yeni bölümü bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında olacak. Yapılacak yemekler sonrasında kaynanalar ve sunucunun oyları ile birlikte gün birincisi belli olacak. Kıyasıya rekabet bu bölümde de devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.