Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 30 Nisan 2021 Günü Kim Birinci Oldu 695. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 695. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 30 Nisan 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Gelinlerin ve kaynanaların yemek konusundaki hünerlerini göstermeleri için gündüz kuşağının en çok takip edilen programları arasında bulunan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yeni bölümü ile bugün ekranlarda olacak. Hafta sonu yaklaşırken yarışmada da heyecan tüm hızıyla sürüyor. Üçüncü sezonunda yayın hayatına Seda Sayan’ın sunumu ile gelen yarışma, lezzetli tarifler ile kıyasıya rekabetin yaşanmasına neden oluyor. Her bölümün büyük bir ilgiyle takip edildiği yarışmada rekabet ve mücadele hiç eksik olmazken aynı zamanda seyirciler de büyük bir ilgi ile gelişmeleri takip ediyorlar. Rekabetin yanında eğlenceli anların da yaşandığı programda gelinler mutfak hünerlerini en güzel şekilde yansıtmayı amaçlıyorlar. Seda Sayan’ın renkli sunumuyla da daha ilgi çekici bir hale gelen yarışmada izleyiciler ekran başına toplanıyorlar.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 29 Nisan Kim Birinci Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Mutfak yarışmaları arasında ekranların en çok takip edilen yarışmalarından olan Gelinim Mutfakta dün yayınlanan en son bölümü ile yine izleyicileri ekran başına toplamayı başardı. Yarışmacıların en iyi yemeği yapmak için uğraştıkları en son bölümde kıyasıya mücadele yaşandı. Belirlenen günün yemeğini en kısa sürede ve en lezzetli şekilde yapmak için mücadele eden yarışmacılar arasında rekabet devam etti. Özellikle Dudu ve Seda arasında süren mücadele bu bölüme de yansıdır. Esra’nın ise tüm bu olup biten tartışmalara katılmayarak kendisini uzakta tutması yemeğinin başarısına da yansımış oldu. Gönül ise yaşanan tartışmalara uzaktan dahil oldu ve dikkati dağılarak yemeğini beklenen süre içerisinde tamamlayamadı. Bu durum ise puanlamaya yansıdı. Sürenin dolması sonrasında tadım aşamasında kaynanalar sert yorumlarda bulundular. Kaynanaların bu yorumları izleyiciler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Yapılan oylama sonucunda Dudu 14 puan, Esra 18 puan, Seda 16 puan ve Gönül ise 10 puan aldı.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 30 Nisan Günün Birincisi Belli Oldu mu?

Haftanın son bölümünde hafta birincisini belirlemek için kıyasıya bir mücadele yaşanacak. Merakla beklenen yeni bölüm bugün saat 13.00’de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak ve hafta birincisi belli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.