Savaşçı Dizisi 103. Bölüm Full İzle! 2 Mayıs Savaşçı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Savaşçı 103. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, Fox TV’nin en güzel dizilerinden olan Savaşçı ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Savaşçı 103. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Savaşçı 103. Bölüm izle, makalemizle birlikte Savaşçı son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Savaşçı 103. Bölüm…

Savaşçı Dizisi 103. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile en çok izlenen diziler arasında yer alan Savaşçı yeni bölümleri ile Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Uzun bir aradan sonra yeni bölümleri ile ekrana gelmeye başlayan yapımda her bölüm aksiyon ve heyecan ile geçiyor. İlgi ile takip edilmekte olan dizide Kılıç timinin başına gelenler aktarılıyor. Diziye son olarak katılan Tamer Karadağlı ile birlikte çok daha ilgi çekici hale gelen dizide her bölümde yaşanacaklar büyük bir merakla takip ediliyor.

Savaşçı Dizisi 102. Bölümde Neler Yaşandı?

Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç gibi ünlü oyuncuların başrolünde olduğu dizinin her bölümünde aksiyon ve heyecan hiç eksik olmuyor. Geçen hafta ekranlara gelen en son bölümde gerilim had safhaya çıkmıştı. Kötü emellerini gerçekleştirmek için harekete geçen teröristlerin engellenmesi için operasyon yapan Kılıç Timi yaptığı operasyonda önemli gelişmeler kaydetmişti. Tim ancak harekete geçtiğinde Yüzbaşı Bozkurt ve Astsubay Karaca’nın tuzağa düşmüş oldukları yapı ile karşı karşıya kalmışlardı. Yapıyı bulup rehin tutulanları kurtarmak istediklerinde ise karşı karşıya kaldıkları manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşamışlardı. Diğer taraftan karargah ise Yörük Haydar ve İlyas’ın da kurtarılmasını istediğinden hemen harekete geçmişti. Kopuz Albay bu esnada Turan Timi ile bölgeye ulaşmış, Mösyö’nün adamları tarafından kaçırılmış ve esir tutulmakta olan gerçek Albay Oktay Göktürk de yakaladığı fırsatı değerlendirmek istemişti. Göktürk’ün yaptığı hamle ise heyecan ve aksiyon dolu anların yaşanmasına neden oldu. Ancak Mösyö’nün onları engellemek için çok daha farklı emelleri vardır ve devreye sokmuş olduğu şeytani planları bozmak için gerçekleri ortaya çıkarmak ise tim için çok zor olmuştu. Mösyö’nün planlarının olmasına rağmen Albay Göktürk de karşı hamlede çok dikkat çekici girişimlerde bulunmuştu.

Savaşçı Dizisi 103. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Merakla takip edilen dizinin yeni bölümüne ait fragman yayınlandı. Yeni bölümde yine tim büyük mücadelesini vermeye devam edecek. Mösyö’nün planlarını bozmak için farklı plan uygulayacak olan timin bu sefer karşı karşıya kalacağı çok daha büyük bir engel olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.