Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 3 Mayıs 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 696. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 696. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 3 Mayıs 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ

Üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam eden Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen yarışmada heyecan dolu anlar ekrana geliyor. Mutfak konusunda birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği programda günün ve haftanın birincisi olacak isimler merakla bekleniyor. İzleyenlerim hem keyifli dakikalar yaşadığı hem de lezzetli yemek tarifleri öğrendiği program hafta içi hergün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Seda Sayan’ın renkli sunumu ile canlılık kattığı yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini gösterdiği programda kaynanalar ise Seda Sayan ile beraber puanlama yapıyor. Gelinler günün yemeğini en iyi şekilde hazırlamak için mücadele ederken, kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve en yüksek puanlar vermeye çalışıyor. Ekranların en çok altın dağıtan programında günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 30 Nisan Puan Durumu Nasıl, Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 30 nisan günü geçen haftanın finali ile ekrana geldi. Her hafta olduğu gibi final gününde yine heyecan dolu anlar yaşandı. Programın sıkı takipçileri haftanın birincisi olan ismi merak ediyor. Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programında geçen haftanın birincisi Esra oldu. Haftanın en yüksek puanlarını toplayan Esra, 5 altın bileziği kazandı. Elenen isim ise Dudu oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 3 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı bugün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana gelecek. Programda 3 nisan günü puan durumu ve çeyrek altını kazanan isim henüz belli olmadı. Sevilen yarışma bugün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.