Survivor 2021 Tek Parça İzle! 3 Mayıs 2021 Perşembe Survivor 83. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Ödül Oyununu Kazanan Takım Belli oldu

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 83. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 83. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 83. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması Survivor Türkiye rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yarışmada ünlüler ve gönüllüler takımları birbirinden zorlu parkurlarda mücadele ediyor. Program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Survivor Türkiye 2 Mayısta Neler Yaşandı, Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor Türkiye, dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Haftanın ikinci eleme adayının belli olduğu son bölüm yine ilgi ile takip edildi. Survivor Türkiye’nin dün ekrana gelen bölümünde ünlüler ve gönüllüler haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldiler. Dokunulmazlık oyunu öncesinde takımlar avantaj için bayrak oyunu oynadı. Ünlüler takımından İsmail ve Merve’nin gönüllüler takımından ise Ayşe ve Steven’in çıktığı bayrak oyununu ünlüler kazandı. Avantajı kazanan ünlüler takımı 10-9 skor ile dokunulmazlık oyununu kaybetti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı ada konseyine gitti. Konseyde yarışmacılar arasında gerilimli anlar ekrana geldi. Batuhan ve Merve arasında yaşanan sert tartışma dikkat çekerken, Acun Ilıcalı gerginliğe müdahale etti. Tartışmanın ardından oylama başladı. En çok ismi yazılan üç isim Merve, İsmail ve Melis oldu. Bu üçlü arasından en fazla eleme oyu alan Merve, haftanın ikinci eleme adayı seçildi.

Survivor Türkiye 3 Mayıs Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bugün Hangi Oyunlar Ekrana Gelecek?

Survivor Türrkiye programının dün ekrana gelen gerilim dolu bölümünün ardından yeni bölümde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yarışmanın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında heyecan dolu mücadeleler dikkat çekti. Programda bu akşam ödül oyunu oynanacak. Eleme öncesinde ödül oyunu için karşı karşıya gelecek takımlar arasında kıyasıya mücadele yaşanacak. Survivor Türkiye merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.