Uyanış Büyük Selçuklu 30. Bölüm Full İzle! 3 Mayıs 2021 Uyanış Büyük Selçuklu 28. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış: Büyük Selçuklu 30. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 30. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış: Büyük Selçuklu 30. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Selçuklu Devleti’nin başına geçen Melikşah’ın mücadelelerinin anlatıldığı dizinin başrollerinde Buğra Gülsoy ve Ekin Koç yer alıyor. Başarılı yapım her hafta pazartesi akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 29. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu geçen hafta 29. bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu hikayesi ile izleyenlerden beğeni toplayan dizinin son bölümünde Tapar ve Sencer büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır. Onları kurtarmak isteyen Melikşah’ın karşısına ise yeni bir sorun çıkar. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Tapar ve Sencer kılık değiştirerek Şelemzar’a girmeyi başarır. Surların içinde de oyunlarına devam ederler ve Şelemzar’ın kapısını Melikşah’ın ordularına açmayı başarırlar. Ancak ne Melikşah ne de ordu ortalarda yoktur. Bu durumu fark eden Sencer ve Tapar büyük bir oyunun içine düştüklerini anlarlar ve kurtulmak için mücadele etmeye başlarlar. Ancak etrafları çoktan çevrilmiştir. Bu sırada Selçuklu hanedanını etkileyecek olan sırrın ortaya çıkması ise intikam hırsı ile yanmaya başlayan Turanşah harekete geçer.  Babasının ölümünü bu sırra bağlayan ve bu işin arkasında Nizamülmülk’ün olduğunu düşünen Turanşah, Şelemzar’a doğru yola çıkan Melikşah’ın yolunu keser. Tüm bunların içinde Zübeyde’nin başhatunluk makamından alınmamasına içerleyen ve bunu Melikşah’a söyleyen Terken ise yeni bir oyun kurmak için harekete geçer.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Melikşah ve Turanşah arasındaki mücadelenin merakla beklendiği yapımın yeni bölüm fragmanındaki aksiyon sahneleri dikkat çekti. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.