Çukur 4.Sezon 35. Bölüm Full İzle! 3 Mayıs 2021 Çukur 4.Sezon 35. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çukur dizisi 4. Sezon 35. Bölümü, yine her bölümü gibi heyecanı zirveye taşıdı. Çukur dizisi 4. Sezon 35. izle araştırması yapan milyonlarca Çukur Hayranı, bunun yanı sıra Çukur 4. Sezon 35. Bölüm fragmanı araştırmalarıyla da, Google’da oldukça büyük hacim oluşturmuş durumda. Sizler için hazırladığımız Çukur 4. Sezon 35. Bölüm ile birlikte; söz konusu bölümlere dair tüm detayları eksiksiz bir şekilde izleyebilirsiniz. İşte detaylar…

Çukur 4. Sezon 35. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Çukur dizisi heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümleri ile izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Koçak Köstengil ve Rıza Kocaoğlu’nun yer aldığı yapımda her hafta çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Dizi pazartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 34. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının fenomen yapımı Çukur geçen hafta 4. sezonun 34. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümünden bu yana reyting rekorları kıran dizinin son bölümünde yine birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşandı. Yamaç’ın oyunları ile büyük darbe alan Vartolu’nun ipleri eline aldığı son bölüm yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Çukur dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Yamaç’ın oyunları ile büyük bir yıkım yaşayan Vartolu ipleri eline almaya karar verir ve harekete geçer. Yamaç Amca’nın gücünü azaltmak için plan yaparken, Vartolu’dan gelen hamle ile sarsılır. Vartolu ve Yamaç arasında gerilim devam ederken, Efsun ve Sultan savaşı da yükselir. Tüm bunların içinde Yamaç ve Efsun’un başka bir gündemi vardır. İkili aldıkları bir haber ile beklenmedik bir hamle yaparlar. Bu sırada Karaca’nın ölümü Amca’yı endişelendirmeye başlar. Bu işi kendisini bulaştırmadan halletmek ister. Karaca’nın kendi isteği ile gittiğini herkese kanıtlamanın bir yolunu arar. Kulkan ise oynadığı son oyun ile zafer elde ettiğini düşünmeye başlar. Ancak hesaplayamadığı yeni bir gelişme yaşanır. Kulkan’ın beklemediği yeni düşmanı ile karşı karşıya gelmesi büyük heyecan yaratırken, aksiyon dolu sahneler izleyenleri ekrana kilitledi.

Çukur Dizisi 4. Sezon 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çukur dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yeni bölüm merakla bekleniyor. Dizinin son bölümünde Emmi’nin ölmesi herkesi şoka sokarken yeni bölüm fragmanında Vartolu’nun Amca’nın gerçek yüzünü anlaması şok etkisi yarattı. Çukur dizisi aksiyon dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.