Survivor 2021 Tek Parça İzle! 4 Mayıs 2021 Salı Survivor 84. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Elenen isim Melis Oldu...

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 84. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 84. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 84. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye rekabet ve heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen programda her hafta dokunulmazlık, ödül ve sembol oyunları ekrana geliyor. Ünlüler ve gönüllüler takımları arasında kıyasıya mücadelenin yaşandığı yapım her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da yaşanıyor.

5 Mayıs 2021 günü yapılan elemede seyirci oylarından en düşük oy alan melis adaya veda etti.

Survivor Türkiye 3 Mayısta Neler Oldu, Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor Türkiye dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Programın dün ekrana gelen bölümünde sembol ve ödül oyunları oynandı. Çeyrek finale az bir zaman kala oynanan sembol oyununda kıyasıya rekabet ekrana geldi. Program son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Survivor Türkiye’nin dün akşam yayınlanan son bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı sembol oyunu için karşı karşıya geldi. Çeyrek final öncesinde avantajı kazanmak için mücadele eden yarışmacılar sembol oyununda heyecan dolu dakikalar yaşadı. Bireysel olarak verilen sembol mücadelesinde ilk olarak kadın yarışmacılar rekabet etti. İlk sembolü kazanan yarışmacı Merve oldu. Ardından parkurda yerlerinin alan erkek yarışmacılar içinde ise ilk 3 turda kimse topu düşürmedi. Ardından verilen kayıplar sonucu sembolü kazanan isim Sergen oldu. Sembol oyununu kazanan Merve ve Sergen rus salatası yemek için hak kazandı. Sembol oyununun ardından ise ödül oyunu oynandı. Dora rahatsız olduğu için ödül oyununda yer alamazken, ünlüler ve gönüllüler arasında yine kıyasıya rekabet yaşandı. Ödül oyununu 10-6 skor ile ünlüler takımı kazandı.

Survivor Türkiye 4 Mayıs Tanıtımı Yayınlandı Mı, Adaya Veda Eden İsim Kim Olacak?

Survivor Türkiye takımının dün akşam yayınlanan bölümünün ardından yeni bölüm merakla beklenmeye başlandı. Programın yeni bölümünde takımlar iletişim oyunu için karşı karşıya gelecek. Her hafta olduğu gibi bugün yayınlanan programda haftanın eleme adayları arasında oylama yapılacak. Adaya veda eden yarışmacının belli olacağı yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.