Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193. Bölüm Full İzle! 4 Mayıs 2021 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü merakla bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193. bölüm fragmanı ve kesintisiz izleme bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV’nin uzun soluklu yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenlerden beğeni toplayan yapımda Çakırbeyli ailesinin düşmanları ile verdiği amansız mücadele anlatılıyor. Dizi salı akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 192. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçen hafta 192. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin heyecan dolu son bölümünde Ömür ve İlyas için yolun sonu yaklaşırken, Tipi’nin hayatı ise tehlikeye girer. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Hızır Çakırbeyli, Tuncay’ı infaz ettikten sonra yeni hedef olarak Rıdvan ve çetesini belirler. Hızır düşmanını uyarmak için ayağına gider ve ona 24 saat süre verir. Bu sürenin sonunda savaşın başlayacağını söyler. Görüşme sırasında Macit’in Tipi’nin ölmüş eşi Gönül hakkında ileri geri konuşması ise savaşın hemen başlamasına neden olur. Tipi Macit’i öldürür. Hızır Çakırbeyli ile zaten düşman olan Rıdvan kardeşini öldürülmesi üzerine çok öfkelenir. Çakırbeli ailesinin bitirmeye karar verir ancak adımlarını sağlam atmak ister. Rıdvan iyi bir plan yaparken, Hızır Çakırbeyli ise Tipi’yi korumak için harekete geçer. Bu konuda yeğeni Alparslan ve eski düşmanı Yaman Korkmaz ona destek olur. İlyas is daha farklı sorunlarla boğuşmaktadır. Ömür İlyas’a bir şey olmasından korkarken, İlyas ise ailesinin yalnız bırakmak istemez. İkisi arasındaki gerilim boşanma konusunu gündeme getirir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 193. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yapımın yeni bölümü merak ediliyor. Tipi’nin ölüm kalım savaşı verdiği yeni bölüm fragmanının ardından heyecan arttı. Dizi merakla beklenen 193. bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.