Kuruluş Osman Dizisi 57. Bölüm Full İzle! 5 Mayıs 2021 Kuruluş Osman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV kanalının en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 57. Bölüm izle sorguları Google’da en çok aratılanlar arasında yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız makalenin altında yer alan, Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle ya da Kuruluş Osman 50. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birisine tıklayarak; çok sevilen dizi Kuruluş Osman dizisini izleyebilirsiniz…

Kuruluş Osman Dizisi 57. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Kuruluş Osman dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarının anlatıldığı yapım aksiyon ve heyecan dolu sahneleri ile dikkat çekiyor. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı dizi her hafta çarşamba akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Kuruluş Osman Dizisi 56. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen yapımları arasında yer alan Kuruluş Osman geçen hafta 56. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler ekrana geldi. Malhun hatun ile babası arasındaki gerilimin zirveye ulaştığı son bölümde Osman Bey herkesi şaşırtan bir karar alır. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Kuruluş Osman dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Osman Bey, Malhun hatunun da desteği ile Bizans Moğol ordusunun karşısına çıkar. Yaşanan savaşta Savcı Bey, Malonoz tarafından ağır yaralanır. Malhun hatunun Osman Bey ile işbirliği yaptığını öğrenen Nikola, çevre tekfurlardan asker toplar ve karşılık olarak Umur Bey’in obasına baskın yapmaya karar verir. Nikola ile ilişkileri düzeltmek isteyen Umur Bey ise kızının tavrına çok sinirlenmiştir. Malhun hatunu cezalandırmak isteyen Umur Bey onu abisinin yanına sürgüne göndermeye karar verir. Bu sırada Osman Bey, Bizans Moğol ittifakını bozmak için yeni planlar yapmaya başlar ve herkesi şaşırtan bir strateji uygular. Moğollara vergi ödemeyi kabul eden Osman Bey, Togay ile anlaşma sağlar. Togay ise bu anlaşmayı lehine çevirmek ve Osman Bey’i alt etmek için yeni bir plan yapar.

Kuruluş Osman Dizisi 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Savcı Bey’in kötü durumda olduğu yeni bölüm fragmanının ardından Togay ve Osman Bey mücadelesi merak edildi. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.