Akrep Dizisi 21. Bölüm Full İzle! 6 Mayıs 2021 Akrep Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda Star TV ekranlarının sevilen dizisi Akrep bu akşam ekranlarda olacak. Akrep 21. bölüm full izleme linkine ve 21. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Akrep 21. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Akrep dizisi her hafta aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan dizinin başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya yer alıyor. Bir anne ve kızı arasında intikam için başlayan savaşın anlatıldığı dizi her hafta perşembe akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Akrep Dizisi 20. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Akrep geçen hafta 20. bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapımın son bölümünde yine çarpıcı gelişmeler yaşandı. Akrep dizisi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Akrep dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde yaşanan onca olayı ardından Perihan bayılır ve hastaneye kaldırılır. Yapılan tetkikler sonucunda ise acı bir gerçekle yüz yüze kalır. Perihan’a kanser teshişi konulur. Ancak bunu sevdiklerinden saklar. Kimsenin bu olaydan etkilenmesini istemez ve kendi başına hastalıkla mücadele etmeye başlar. Bu sırada Ferda ve Ahmet’in planları ise aynı şekilde işlemektedir. İkisi tehdit ile Gevher İlaç şirketinde hisse sahibi olmayı başarır. Ayşem anne ve babasının yaptıklarını öğrenince saf değiştirir. Artık her ikisi de onun için düşmandır. Şirketin çıkarlarını onlardan korumak için şirket avukatı olmayı kabul eder. Ferda ve Ahmet her şeyin planladıkları gibi gitmesine sevinirken kızlarından gelen bu hamlenin karşısında büyük bir şok yaşarlar. Ayşem’in yeni kararına hazırlıksız yakalanmışlardır ve ne yapacaklarını bilemezler.

Akrep Dizisi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akrep dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımın yeni bölüm fragmanları da yayınlandı. Dizinin yeni fragmanında Ferda ve Ahmet’in tehlikeli planlar yaptığı görüldü. Ayşem ve Aras arasındaki yakınlaşmanın da dikkat çektiği yapım merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarıda izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.