Acemi Anneler 144. Bölüm Tek Parça İzle! 6 Mayıs 2021 Acemi Anneleri Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Acemi Anneler 144. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, TRT 1'in en güzel dizilerinden olan Acemi Anneler ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Acemi Anneler 144. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Acemi Anneler 123. Bölüm izle, makalemizle birlikte Acemi Anneler son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Acemi Anneler 144. Bölüm…

Acemi Anneler 144. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun sevilen dizilerinden Acemi Anneler, yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. TRT1 ekranlarının başarılı gündüz kuşağı yapımı, yakın arkadaş olan 4 kadının dayanışmasını ve aile hayatlarını anlatıyor. Dizi yeni bölümleri ile hafta içi hergün saat 15.45’te TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Acemi Anneler Dizisi 143. Bölümde Neler Yaşadı?

TRT1 ekranlarını sevilen dizisi Acemi Anneler dün 143. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Cenk ve Jasmin ayrılığı tüm aileler için sıkıntı yaratırken Dürdane’nin ise yaşananlara dayanacak gücü kalmamıştır. Acemi Anneler dizisi dün ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Acemi Anneler dizisinin dün ekrana gelen son bölümünde mektup meselesi yüzünden Hayat’a haksızlık ettiğini anlayan Dürdane çok üzgündür. Yaptıkları için Hayat’tan özür diler ve helallik ister. Hayat Dürdane’ye karşı anlayışla yaklaşır ve onu affeder. Ancak Orhan yaşananlardan dolayı çok öfkelidir ve Dürdane’ye çok ağır laflar eder. Dürdane bu olanlar karşısında çok üzülür ve artık dayanamayacak hale gelir.  Orhan yaşananların ardından herkese hala çok kızgındır. Kemal, Orhan’ı Murat ve Tarık ile barıştırmak ister. Ancak yaptığı plan ters teper. Bu yaşananların içinde Hayat ise Aliye’nin yönetimi altında çok üzgündür. Cenk Hayat’a destek olmak ister ve ona bir mektup yazar. Bu sırada Sedat ise kardeşi Seda’nın nişanlısı sandığı Rıza ile tanışır. Rıza’nın bu yalanlardan haberi yoktur. Ancak Sedat’ı Melehat’in manevi abisi sandığı için onun gözüne girmeye çalışır.

Acemi Anneler Dizisi 144. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Acemi Anneler dizisinin dün ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin 144. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Jasmin her şeye rağmen Cenk’i geri kazanmak için çabalar. Sevda Orhan’ı sakinleştirmeye çalışırken, Dürdane ise evi terk eder. Acemi Anneler dizisi yeni bölümü ile bugün saat 15.45’te TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.