Arka Sokaklar Dizisi 589. Bölüm Full İzle! 7 Mayıs 2021 Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 589. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 589. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 589. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının uzun soluklu yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan her bölüm ile izleyenlerden büyük beğeni toplayan yapım cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Arka Sokaklar Dizisi 588. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar geçen hafta 588. bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapımın son bölümünde ekip birden fazla suçlu ile mücadele eder. Aksiyon dolu anların ekrana geldiği son bölüm yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Arka Sokaklar dizisini geçen hafta ekrana gelen son bölümünde ekip kirli işleri için polisi kullanan Aycan’ın peşine düşer. Bu sırada gelen bir ihbar ile Aycan’la bağlantılı İsmail isimli kişinin cinayet işlediği ortaya çıkar. Bu cinayeti ve Aycan’ın diğer işlerini ortaya çıkarmak için çalışan ekip, kadını ortağı olan Korcan ile bağlantı kurmak ister. Cemal Korcan ile bağlantı kurmak için gizli göreve başlar ve hapse girer. Cemal ve Korcan hapiste yakınlaşırken, yaşanan bir gelişme ise Cemal’in hayatının tehlikeye girmesine neden olur. Yatalak bir annesi olan Dilan ilaç masraflarını karşılamak için bir ilaç deposuna baskın yapar. Baskını yapan Dilan aynı zamanda terör örgütü üyesi olan Rıdvan’la da bağlantılıdır. Ekip Rıdvan’a ulaşmak için tüm yolları denerken, Rıdvan ise beklenmedik bir yerde karşılarına çıkar. Ekibin diğer görevi ise annesinin sevgilisi tarafından istismar edilen ve hamile kalan Fadik’e bunu yapanları bulmaktır. Ekiple beraber Başak ve Almanya’dan yeni dönen Zeliş de işin içine girer.

Arka Sokaklar Dizisi 589. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanları da yayınlandı. Arka Sokaklar yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.