Gönül Dağı Dizisi 27. Bölüm Full İzle! 8 Mayıs 2021 Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Gönül Dağı 27. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gönül Dağı Dizisi 27. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Gönül Dağı dizisi macera, eğlence ve duygu dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yana izleyenlerden büyük beğeni toplayan yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Berk Altan ve Gülsüm Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı yapım her hafta cumartesi günleri ekrana geliyor.

Gönül Dağı Dizisi 26. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, geçen hafta 26. bölümü ile ekrana geldi. Sevilen dizinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde Zahide velayet davası için mücadele ederken, Dilek ise babasının masum olduğunu kanıtlamak için harekete geçer. Gönül Dağı dizisi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Gönül Dağı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Zahide’nin velayet değiştirme davasının zamanı yaklaşmıştır. Velayeti alabilmeleri için Sefer’in sabıka kaydı meselesini halledilmesi gerekmektedir. Bu iş için Taner ve kuzenleri harekete geçer. Tüm kasaba Sefer için birlik olur, herkes velayeti alabilmeleri için Sefer’in arkasında durur. Bu esnada Dilek ve Ali Gönül Dağı’nda buluşur. İkisi arasında büyük yüzleşme yaşandı.  Ali’nin gelişi Dilek’i çok şaşırtsa da Dilek babasının masum olduğuna inanmaya devam eder. Ali’yi adalete teslim etme konusunda kararsız olan Dilek, babasının suçsuz olduğunu kanıtlamak için Cirit Abdullah ile beraber işe koyulur.  Cirit Abdullah ve Dilek Gönül Dağı’na doğru bir yolculuğa çıkarlar.  Dişçi Musa, Veysel ve Fadime ise Pembe’nin miras hakkının peşine düşer. Fadime’nin ölmüş kocasının köyüne giden ekip, miras hakkını alabilmek için araştırmalara başlar.

Gönül Dağı Dizisi 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Taner ve Dilek arasında yaşanan romantik dakikalar dikkat çekerken, Taner ve amcaoğulları için ise olumlu gelişmeler yaşanır. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.