Teşkilat Dizisi 10. Bölüm Full İzle! 8 Mayıs 2021 Full İzle! Teşkilat 11. Bölüm Fragmanı Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının ses getiren yeni dizisi Teşkilat pazar akşamı ekranlarda olacak. Teşkilat 10. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Teşkilat Dizisi 10. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Teşkilat dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. MİT’te görevli gizli bir ekibin mücadelelerinin anlatıldığı yapımda aksiyon ve heyecan dolu anlar ekrana geliyor. Sevilen yapım her hafta pazar günleri saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Teşkilat Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat geçen hafta 9. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımın son bölümünde yine heyecan ve gerilim dolu dakikalar ekrana geldi. Teşkilat dizisi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Teşkilat dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Kasım Firavi takasının ardından uçakta gerilimdi dakikalar yaşanır. Uçağın arızalanması ile Zehra ve Serdar büyük panik yaşar. Uçağın düşmemesi için Yunanistan’a acil iniş yapılması gerekmektedir. Bu durum krizin büyümesine neden olur. Çünkü Kasım’ın Yunanistan’a giriş yasağı vardır. Serdar ve Zehra Kasım’la beraber girdikleri pasaport kontrolünde gerilimli dakikalar yaşar. Uçak tamir edilene kadar havalimanındaki otelde kalmaya karar verirler. Uçağın düşmediğini anlayan Fadi ise büyük hayal kırıklığı yaşar. Yeğeni ile beraber Zehra ve Serdar’ı de öldürmek için Yunanistan’daki dostu Stefanos’tan yardım ister. Bu esnada ekip ise fotoğraflarını çeken adamın peşine düşer. Adamı yakalayıp sorgularlar, Ceren yeniden deşifre olur. Ancak ekip yeni bir plan ise deşifre olmadığına onu ikna eder. Şef Ceren’e yeni görevini verir. Zehra ve Serdar ise uçaktaki arızanın nedenini öğrenince Fadi’nin hala peşlerinde olduğunu anlar ve Yunanistan’ı biran önce terk etmenin yollarını ararlar.

Teşkilat Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Teşkilat dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin 10. bölüm fragmanı ekrana geldi. Yeni bölüm fragmanında ekibin Suriye’de yaşanan bir saldırının üzerine harekete geçtiği görüldü. Aksiyon dolu sahnelerin ekrana geleceği yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.