Menajerimi Ara 37. Bölüm Full İzle Star TV! 8 Mayıs 2021 Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Menajerimi Ara dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapım her hafta sosyal medyada gündem oluyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Menajerimi Ara dizisi, pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Menajerimi Ara 37. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Menajerimi Ara yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Bir menajerlik ajansında yaşanan macera dolu olayların ekrana geldiği yapım her hafta pazar akşamları saat 20.00’da izleyenleri ile buluşuyor.

Menajerimi Ara Dizisi 36. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Menajerimi Ara, geçen hafta 36. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde Çınar oyuncusu ile macera dolu günler yaşarken, Dicle ve Barış ilişkisinde ise beklenmedik bir kırılma yaşanır. Menajerimi Ara dizisi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Menajerimi Ara dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Çınar’ın oyuncusu Arzu, kleptomani hastası birini canlandırmak için hazırlıklara başlar. Çınar’ın verdiği tavsiyelerle çalışan Arzu, role hazırlanırken gerçekten hırsızlık yapar. Çınar’ı da yanına alır ve ikisi beraber yakalanır. Nezarete düşmeler ajansta büyük yankı uyandırır. Ceyda Çınar’ın yardımına koşar. Arzu’nun polisten kaçarken çekilen görüntülerinin ortaya çıkması ise rolü kapmasına neden olur. Barış ise İrem’le çalışmaktan son derece huzursuzdur. Üstelik İrem ve Dicle yakınlaşmaya başlamıştır. Bu durum Barış’ı çok öfkelendirir. Ancak Dicle’ye de anlatmak istemez.  Peride ise yıllar önce beraber çalıştığı çocuk oyuncusunu bulur ve ona yeni bir rol ayarlar. Cüneyt’in ise Peride’den sakladığı büyük bir sır vardır. Bu sır ikisinin de başının belaya girmesine neden olur. Bu esnada bir tiyatro oyununda Bala Atabek ve Burcu Altın Deprem arasında yaşanan kavga Dicle ve Kıraç’ın yeniden karşı karşıya gelmesine neden olur. Bu yüzleşmede Kıraç Dicle için yaptıklarını onun yüzüne vurur ve Dicle büyük yıkım yaşar.

Menajerimi Ara Dizisi 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde yaşananların ardından yeni bölümde yaşanacaklar merak konusu oldu.  Dizinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Dicle Barış ve İrem’in eski sevgili olduğundan şüphelenmeye başlar. Dizi yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.