Kardeşlerim 12. Bölüm Full İzle! 8 Mayıs 2021 Kardeşlerim Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kardeşlerim yeni bölümü ile pazar akşamı ATV ekranlarında olacak. Kardeşlerim 12. bölüm full izleme linkine ve 12. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kardeşlerim 12. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Kardeşlerim dizisi duygu ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenlerden beğeni toplayan yapımın başrollerinde Halil Özgür Sarı ve Celil Nalçakan rol alıyor. Kardeşlerin zorluklarla dolu yaşam mücadelelerin anlatıldığı dizi her hafta cumartesi akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Kardeşlerim Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim geçen hafta 11. bölümü ile ekrana geldi İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda yine duygu dolu anlar ekrana geldi. Kardeşlerim yine birçok sorun ile karşı karşıya kaldığı yapım son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Kardeşlerim dizisinin geçen hafta ekrana geldiği son bölümde Ömer, zengin olurlarda hayatlarının çok daha kolay olduğuna inanır. Bu yüzden tehlikeli hamleler yapar. Ömer’in bu hamleleri kardeşleri zor duruma düşürür. Ömer’in hapse girmesi herkesi çok üzerken, Kadir ise kardeşini kurtarmak için harekete geçer. Kadir Ömer’i hapisten kurtarmak için kendisini feda ederken, Ömer ise her şeyden habersiz beklemektedir. Bu sırada Harika ise Asiye’yi okuldan attırmak için harekete geçer. Asiye’ye olan nefreti asla son bulmayan Harika’nın bu hamlesi karşısında Doruk ise kendisini tutamaz. Asiye’yi korumak isteyen Doruk herkesi çok şaşırtan bir çıkışta bulunur.  Doruk’un tavrı herkesi çok şaşırtırken, Şengül ise beklenmedik bir gerçek ile karşı karşıya kalır. Şengül Ömer’in aslında Suzan’ın oğlu olduğunu öğrenir. Ancak bu gerçeği nasıl kanıtlayacağını bilemez. Kanıt bulmak için harekete geçer.

Kardeşlerim Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kardeşlerim dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Kardeşlerim dizisinin yeni bölüm fragmanında Ömer ve Harika’nın kardeş olduğu ortaya çıkarken, Melisa ve Kadir için ise dönüm noktası yaşanır. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.