Savaşçı Dizisi 104. Bölüm Full İzle! 8 Mayıs Savaşçı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Savaşçı 104. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, Fox TV’nin en güzel dizilerinden olan Savaşçı ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Savaşçı 104. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Savaşçı 104. Bölüm izle, makalemizle birlikte Savaşçı son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Savaşçı 104. Bölüm…

Savaşçı Dizisi 104. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Savaşçı geçen her hafta aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yana izleyenlerin takdirini kazanan yapımda Metin Serezli, Sarp Levendoğlu ve Tamer Kardağlı gibi isimler rol alıyor. Yapım her hafta pazar akşamları saat 20.00’da FOX TV’de yayınlanıyor.

Savaşçı Dizisi 103. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Savaşçı dizisi geçen hafa 104. bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü merakla takip edilen Savaşçı dizisinin son bölümünde Albay Göktürk yakalanır. Kılıç Timi bir başarı elde ettiğine inansa da işler göründüğünden çok daha karmaşıktır. Dizi son bölümü ile izleyenleri yine ekrana kilitledi.

Savaşçı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Albay Göktürk yakalanır. Sorguda gerçekleştirilen eylemlerin kendisi ile ilgili olmadığını açıkladı. Albay Göktürk kendinden ne kadar emin olursa olsun, ne babasını ne de Kılıç Timini ikna edemez. Onları ikna etmek düşündüğünden çok daha zor olacaktır. Çünkü ortaya çıkan delillerin tamamı onu suçlu göstermektedir. Albay Göktürk başından geçenleri olduğu gibi anlatır. Gerçeklerin ortaya çıkması için ise kilit bir ismin bulunması gerekmektedir. Yeva’nın konuşması ile olaylar açığa çıkacaktır. Yeva’nın yakalanması için alınan kararın ardından Kılıç Timi hemen harekete geçer. Bu operasyon sırasında Yüzbaşı Haydar önemli bir bilgiye ulaşır. Bu bilgi tüm karargahı alarma geçirir. Bu sırada suçu Albay Göktürk’e yıkmak isteyen Mösyö ise yeni planlar yapmaya başlar. Mösyö planı ile Albay Göktürk’ü öldürmeye çalışır. Albayın ise suçsuz olduğunu ispatlaması gerekir.

Savaşçı Dizisi 104. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Savaşçı dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yeni bölümde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizini 104. bölüm fragmanı yayınlandı. Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanında aksiyon dolu sahneler izleyenlerin dikkatini çekti. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.