Survivor 2021 Tek Parça 10 Mayıs 2021 Cumartesi 87. Bölüm Canlı İzle! Survivor 2021 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 86. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 86. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 86. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye, heyecan ve rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk sezonundan bu yana büyük beeğni toplayan yarışmada dokunulmazlık, ödül ve sembol oyunları ekrana geliyor. Sevilen yarışma programı her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Survivor Türkiye Programı 6 Mayısta Neler Yaşandı, Takım Kaptanları Kimler Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yapımı Survivor Türkiye, 6 mayıs günü son bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ile heyecan dolu mücadeleleri ekrana taşıyan yapımda 6 mayıs günü yine kıyasıya mücadeleler ekrana geldi. Yeni haftanın başladığı programda takım kaptanları belli oldu. Anlat Bakalım oyunu ile eğlence dolu dakikalar ekrana gelirken, yeni haftanın ilk ödül oyunu da oynandı. Programın son bölümü yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Survivor Türkiye programının yayınlanan son bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımlarının yeni kaptanları belli oldu. Kırmızı takımın kaptanı Merve Aydın seçilirken, mavi takımının kaptanı ise Batuhan oldu. Takım kaptanlarının belirlenmesinin ardından yeni haftanın ilk ödül oyunu ekrana geldi. Yemek ödülünü kazanmak isteyen takımlar parkurda kıyasıya mücadele etti. Oyunu ise 9-9 skordan çeviren ve kazananlar kırmızı takım oldu. Oyun esnasında gergin tavırlar sergileyen Batuhan ise Acun Ilıcalı’dan uyarı aldı. Ödül oyununun ardından yarışmanın en eğlenceli oyunu Anlat Bakalım ekrana geldi. Yarışmacıların kahkaha dolu anlar yaşadığı Anlat Bakalım oyununun kazananı ise mavi takım oldu. 9 tane kelime bilen Merve ve Dora ise rekor kırdılar.

Survivor Türkiye Programı 8 Mayıs Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bugün Hangi Oyunlar Oynanacak?

Survivor Türkiye’nin ekrana gelen son bölümünün ardından yarışmanın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımın yeni bölüm tanıtımı ekrana geldi. Finalin yaklaşmaya başladığı yarışmada bu akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ekrana gelecek. Survivor Türkiye yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.