Doya Doya Moda All Star 10 Mayıs 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 41. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 5. Bölüm 10 Mayıs 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağının sevilen programlarından birisi olan Doya Doya Moda All Star, sevenlerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Jüri üyeliğini Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Umut Eker’in yaptığı program modayla ilgili içerikler sunuyor. İlk sezonlarından daha iddialı olan All Star sezonu ise giderek ilgi odağı olmayı başarıyor. Doya Doya Moda All Star 7 Mayıs 2021 tarihinde ne oldu? Kim elendi? Doya Doya Moda All Star 10 Mayıs 2021 tarihinde neler olacak? İşte tüm detaylar…

Moda severlerin ilgi odağı olan Doya Doya Moda All Star programı, büyük beden katılımcıların moda alanındaki yetkinliklerini ölçüyor. Her bedende tarz olunabileceğini anlatan programda katılımcılar kombinlerini yarıştırıyor. Günün sonunda kombinleri üzerinden puan alan katılımcılar, hafta boyu puanlarını toparlıyor. Haftanın son günü olan cuma günü ise programa bir isim veda ediyor.

Doya Doya Moda All Star 7 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu, Kim Elendi?

Ekranların sevilen programı olan Doya Doya Moda All Star’da jüri üyeleri katılımcılar için her gün yeni bir konsept belirliyor. Konsepte uygun bütçeye sahip olan katılımcılar, bütçelerini açmadan bedenlerine uygun bir şıklık oluşturmaya çalışıyor. Moda severlerin ilgi odağı haline gelen programın All Star versiyonu, 1. ve 2. Sezon oyuncularından seçilerek oluşturuluyor. Takipçilerinin tanıdığı bu isimler, en şık olmak için kıyasıya bir performans sergiliyor.

En son 7 Mayıs 2021 tarihinde ekrana gelen Doya Doya Moda All Star programı, sevenlerini ekrana kilitledi. Programın eleme günü olması sebebiyle izleyicilerin heyecanı ikiye katlandı. Doya Doya Moda All Star’ın seyircilerine yaptığı sürpriz program sonunda jüri üyesi Umut Eker tarafından açıklandı. Seyircileri sevindiren bu haber, bu hafta programda eleme yapılmaması oldu. Haftanın birincisi olan Su, 114 puan alarak jüri üyelerinden kolye almaya hak kazandı.

Doya Doya Moda All Star 10 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seyirciler tarafından Doya Doya Moda All Star programının bir sonraki bölümü heyecanla bekleniyor. Tv8 ekranlarından izleyicisiyle buluşan program, hafta içi her gün saat 13.00’te yayınlanıyor. Doya Doya Moda All Star 10 Mayıs 2021 tarihli bölümü henüz yayınlanmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.