Zuhal Topal'la Sofrada 601. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 10 Mayıs 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 601. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 601. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların sevilen ve tecrübeli ismi olan Zuhal Topal, Sofrada programıyla ilgi odağa haline gelmeye devam ediyor. Format olarak izleyenlerin keyifli bulduğu Zuhal Topal’la Sofrada, gün sonu puanları ve hafta birincisi açısından merak ediliyor. Zuhal Topal'la Sofrada programında 7 Mayıs 2021 tarihinde neler oldu? 15 bin TL para ödülünü kim aldı? Zuhal Topal'la Sofrada 10 Mayıs 2021 tarihinde neler olacak? İşte tüm detaylar…

Fox Tv ekranı aracılığıyla sevenleriyle buluşan Zuhal Topal, yemek programına devam ediyor. Gelin ve kaynanaların yarıştığı programda, günün gelini yemeği yaparken, kaynanalar yemeklere dair puanlar veriyor. Başarılı sunucu Zuhal Topal’ın da puan verdiği programda haftanın sonunda birinci olan gelin ve kaynana 15 bin Türk Lirası’nın sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 7 Mayıs Puan Durumu Nasıl, 15 Bin TL’yi Kim Kazandı?

Zuhal topal’ın sunduğu program, hafta içi her gün saat 16.00’da sevenleriyle buluşuyor. Fox Tv’nin ekrana getirdiği programın formatı izleyicileri tarafından oldukça beğeniliyor. İlginç yemeklerin de tarif edildiği programda, gelinler lezzetten sunuma kadar eleştiriliyor. Kaynanalardan en yüksek puanı almak için çalışan gelinler, kıyasıya rekabet içerisine giriyor. Zuhal Topal’la Sofrada sevenleriyle en son 7 Mayıs 2021 tarihinde buluştu.

Zuhal Topal’la Sofrada programının son bölümü kaynanaların çekişmelerine ev sahipliği yaptı. Eleştirilerin dozunun arttığı final gününde birinci olan gelin ve kaynana da belli oldu. 30 puan alan Hülya, diğer gelinlerin gerisinde kalarak 15 bin TL’ye veda etti. İki gelin adayının aynı puanda olduğu final gününde, bir isim 1 puanla 15 bin TL’yi kazanmayı hak etti. Beril ve Duygu’yu 1 puanla geçen Zilalo, final gününün birincisi oldu. Beril ve Duygu ise yarışı 31’er puanla bitirdi.

Zuhal Topal’la Sofrada 10 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada 10 Mayıs 2021 tarihinde de tüm heyecanıyla yayınlanmaya devam ediyor. Fox Tv ekranlarından sevenleriyle buluşacak olan programın 601. bölümü, yeni 5 gelin ve kaynanaya ev sahipliği yapacak. Saat 16.00’da yayınlanacak olan program Zuhal Topal’ın sunumuyla ekranlara gelecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.